Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gigi Becali: Mi se rupe mie de Reuters

Gigi Becali: Mi se rupe mie de Reuters

scris de P.C.R.
2 afisari

O analiză recentă a agenției de știri internațioanle Reuters enumeră mai multe cazuri de europarlamentari cu job-uri suplimentare celor din PE și spune că, potrivit unor studii, interesul public în instituţia europeană nu a fost niciodată prea puternic şi că de fapt, momentan, s-ar afla chiar în scădere.

Lui Gigi Becali i se rupe de ReutersEuroparlamentarul independent Adrian Severin, trimis de scandalul Mită pentru amendamente” în ultimul rând al Parlamentului European(PE), a găsit în conaţionalul Gigi Becali un camarad de nădejde. Ambii aleşi europeni ai României au probleme de imagine mai susține agenția de știri Reuters, citată de Adevărul. Gigi Becali este catalogat ca unul din marii chiulangii din PE.

La criticile din presa internaţională, Gigi Becali a răspuns: „Mă interesează pe mine Reuters, cum mă interesează dacă plouă acum la Cluj. Mi se rupe mie de ei. Mi-au făcut mai multe poze cu Severin. Or fi zis, pac, uite lângă cine stă Severin, ăsta care a fost arestat, n-are activitate. Activitatea mea se vede. Am 70-80 la sută prezenţă la şedinţe. Să se uite la toate intervenţiile mele, am la fiecare sesiune intervenţii scrise. Revista Parlamentului European scrie tot timpul de activitatea mea. Probabil că nu ei nu citesc”, a declarat Gigi Becali, potrivit Adevărul.

Citeşte aici articolul integral despre cum i se rupe lui Gigi Becali de Reuters

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult