Acasa Actualitate-InternaPolitica interna „Greaua moştenire: Ponta, ironizat de Blaga”

„Greaua moştenire: Ponta, ironizat de Blaga”

scris de A.B.
2 afisari

Vasile Blaga susţine că este prea devreme ca Ponta să se plângă de “moştenirea” lăsată de Guvernele anterioare. Blaga a recunoscut că a răsfoit programul de guvernare al lui Ponta şi că deja se vorbeşte despre greaua moştenire, deşi noul Cabinet nu s-a instalat încă.

blagaBlaga nu are cuvinte de laudă pentru programul de guvernare propus de premierul Victor Ponta. Întrebat ce părere are despre planul noului Executiv, Blaga a declarat:

„Personal, abia l-am răsfoit, dar deja vorbesc de greaua moştenire, nici nu s-au instalat încă”.

El a adăugat că în mai toate declaraţiile lui Victor Ponta din ultimele zile se vorbeşte despre greaua moştenire.

„La toate declaraţiile lui Ponta de câteva zile, Guvernul este instalat, greaua moştenire e pe fir. Cum să votezi un astfel de Guvern?”, a adăugat Blaga.

Programul de guvernare şi lista miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta au fost depuse, joi seară, la Parlament, de către ministrul delegat desemnat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa.

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit ca luni, la ora 10.00, miniştrii desemnaţi să fie audiaţi în comisiile parlamentare de resort, iar la ora 16.00 să se reunească plenul comun pentru votul de învestitură a Cabinetului Ponta.

1 comentariu

Traian Basescu 04-05-2012 - 15:13

Mai Vasile, trebuie sa recunoastem ca Ponta e totusi moderat. Au trecut cateva zile inainte sa inceapa sa se smiorcaie. Daca-ti amintesti, Nastase se apucasa sa se smiorcaie de greaua mostenire inca dinainte de a fi nominalizat de Iliescu in Decembrie 2000. Chit ca CDR-ul ii lasase mostenire primul an de crestere economica al Romaniei (2000), 2.5 miliarde de dolari rezerva valuatara (fata de $300 de milioane cat lasase PSD-ul in 1996) inflatie de sub 10% (fata de vreo 50% cat lasase Vacaroiu in 1996) . Mde asta-i datina socialista. Alegatorii lor sunt niste milog smiorcati si nu da bine daca nu se smiorcaie si alesii lor 😉

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult