Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Greii din PDL răspund la acuzaţiile lui Băsescu

Greii din PDL răspund la acuzaţiile lui Băsescu

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Vasile Blaga, preşedintele Senatului, a declarat, referindu-se la criticile aduse de către preşedintele Traian Băsescu greilor din PDL, că există şi persoane din conducerea partidului care vor candida la alegerile locale din iunie, cum ar fi Sorin Frunzăverde şi Gheorghe Flutur. Cu ceva mai mult umor, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, spune: Arăt eu a greu? Uitaţi-vă la mine un pic!

Ioan Oltean si Vasile Blaga (observatorbn.ro)

Ioan Oltean si Vasile Blaga (foto: observatorbn.ro)

Vasile Blaga, un om cu greutate în PDL, a anunţat că partidul nu şi-a definitivat încă listele electorale, dar ştie precis oameni din conducere, vicepreşedinţi care sunt deja pregătiţi să intre în cursa electorală. În ceea ce îl priveşte, Blaga a declarat, pentru Mediafax, că nu candidează, la Bucureşti, de foarte mult timp, nu de acum, pentru că nu a vrut să pună pe nimeni în situaţia sa, care, crezând la un moment dat că va candida altcineva, a intrat în bătălie foarte târziu.

Ioan Oltean: Arăt eu a greu? Uitaţi-vă la mine un pic!

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, luni, că e unul dintre „membrii vechi, vechi ai partidului”, dar nu ştie în ce măsură se înscrie în categoria „greilor” şi nici dacă preşedintele Băsescu s-a referit la el când şi-a exprimat nemulţumirea că „greiiPDL nu vor să candideze la locale. De altfel, Oltean nu se simte vizat de spusele preşedintelui Băsescu. Ba mai mult, cu zâmbetul pe buze, a spus: “Uitaţi-vă la mine un pic. La greutatea pe care o am eu, nu par un greu”.

Întrebat dacă ar fi tentat de o candidatură la Primărie, Oltean a afirmat: „De ce nu?”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult