Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Grindeanu nu a semnat adeziunea la PSD

Grindeanu nu a semnat adeziunea la PSD

scris de Misu Andrei
80 afisari

Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, că nu a semnat încă hârtia de adeziune în PSD. Actualul șef al ANCOM a mai precizat că nu a discutat cu Marcel Ciolacu și Paul Stănescu despre o candidatură la vreo funcție de conducere în partid.

„Nu am semnat adeziunea. O am la mine, dar nu e completată. Nu am încălcat legea, nu o să o încalc o secundă. Legea îmi dă posibilitatea ca trei luni să ies din incompatibilitate. Dacă aleg să candidez la șefia PSD, nu îmi permit să îmi bat joc și să rămân la ANCOM. Nu am discutat cu Marcel Ciolacu și Paul Stănescu despre o candidatură”, a afirmat Sorin Grindeanu, luni seara, la Realitatea Plus, potrivit Mediafax.

Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiș că va veni alături de ei anul acesta, deși momentan nu se poate reînscrie în partid.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizația social-democrată din Timiș. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcția de președinte al ANCOM, iar mandatul său expiră în anul 2023.

Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Conferința de alegeri a organizației de Timiș, că de câteva săptămâni „niște «prieteni»” l-au avertizat în privința lui Sorin Grindeanu, care a spus că va reveni în PSD. „Eu nu și nu! Batman, Batman!”, a precizat liderul interimar al PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult