Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Grupurile parlamentare ale PDL au votat pentru remanierea Guvernului

Grupurile parlamentare ale PDL au votat pentru remanierea Guvernului

scris de Ziua Veche
3 afisari

Democrat-liberalii se vor reuni, joi, in Colegiul Director pentru a decide remanierea Executivului, aceasta optiune fiind aprobata, miercuri, de grupurile parlamentare reunite ale PDL, informeaza Agerpres.


“Am venit in fata colegilor de partid, in fata parlamentarilor PDL, de care depinde, alaturi de partenerii de guvernare, soarta Guvernului pe care il reprezint. Am pus pe masa cele doua alternative pe care le avem. Prima alternativa a fost sa analizam depunerea mandatului intregului Guvern si a doua optiune – continuarea cu un guvern remaniat”, a declarat premierul Emil Boc, miercuri seara, la iesirea de la sedinta grupurilor parlamentare reunite ale PDL.

Potrivit primului-ministru, “optiunea pe care au exprimat-o grupurile parlamentare a fost aceea de a continua cu un guvern remaniat”.

“Vom avea discutii in continuare, in partid, in cadrul Colegiului Director, pentru a finaliza procesul de remaniere, potrivit Constitutiei, in urma consultarii dintre presedintele Romaniei si primul-ministru”, a precizat Emil Boc.

0 comentariu

un crestin 15-03-2010 - 16:47

Tabere studentesti puteti organiza si voi de voi fara sa va mai plangeti si sa va rugati de nimeni. Va gospodariti singuri si iesiti ieftin.

alfabet 16-03-2010 - 09:37

1. De ce ati intrat la negocieri pe rand? Ma refer la USR, UNSR sau ANOSR? Nu ati avut aceleasi nemultumiri?
2. Nu credeti ca ar trebui sa realizati o singura asociatie care sa fie reprezentativa la nivel national pentru toti? Nu credeti ca daca va uniti veti acea o putere mai mare? A se vedea Liga Studentilor in anii ’90.
3. Daca protocolul cu ministerul nu va fi semnat veti continua protestele? Se poate ajunge la o greva generala?

mercury 16-03-2010 - 09:45

1. Asociatiile studentesti au avut in timp mai multi lideri. Majoritatea au intrat in politica (de la marian munteanu , romeo mosoiu , luis lazarus , gabriel ispas pana la nicolae banicioiu). V-au mai intrebat de sanatate? Va ajuta in vreun fel? Daca da, cum?
2. Ce alte nemultumiri in afara de burse si tabere aveti?
3. Cum ajuta USR studentii? Dati exemple clare.

sceptic 16-03-2010 - 10:01

1. De ceva timp studentii au fost considerati masa de manerva a partidelor politice. Si pe buna dreptate daca ne uitam ca multi dintre sefii studentilor au ajuns sa faca sluj pentru un partid sau altul. Ultimul caz care imi vine in minte este al predecesorului dvs, George Paduraru, care ajunsese consilier la MTS la Monica Iacob Ridzi. Cum comentati aceasta etichetare?
2. Credeti ca in cazul in care solicitarile dvs nu vor fi solutionate pozitiv de Ministerul Educatiei, veti mai putea aduna la un loc toti stundentii din Romania pentru a prostesta zile intregi in fata Guvernului? Sau, chiar daca nu va da roade, preferati la nesfarsit calea dialogului?

raulgigi 16-03-2010 - 10:23

Ce te-a indemnat sa intri in miscarea studenteasca? Ai ceva avantaje personale?
De unde vin fondurile Asociatiei?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult