Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Conducerea PDL in deal la Cotroceni

UPDATE: Conducerea PDL in deal la Cotroceni

scris de Ziua Veche
2 afisari

.

UPDATE, 13.35: Premierul Emil Boc, insotit de principalii lideri ai PDL, se afla la Palatul Cotroceni unde discuta cu presedintele Traian Basescu despre remanierea guvernamentala, potrivit unor surse ale Hotnews.

–––––––––

Lideri din conducerea PDL s-au reunit, marti, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu primul-ministru Emil Boc inaintea noii sesiuni parlamentare si a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale.Printre liderii prezenti la Guvern s-au aflat presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, mai multi ministri si lideri din teritoriu ai PDL, transmite Mediafax.

Guvernul propune, in noua sesiune legislativa, sa modifice toata legislatia muncii, sa introduca votul prin corespondenta in cazul romanilor din strainatate, sa simplifice proceduri de privatizare si sa reglementeze functia de verificare a achizitiilor publice si utilizarea caselor de marcat fiscale. Seful Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, Valentin Iliescu, a prezentat o lista cu o suta de noi proiecte de lege ale Guvernului pentru cea de-a doua sesiune ordinara a anului 2010, in cadrul sedintei lunare cu sefii de agentii guvernamentale si cu secretarii de stat care raspund de relatia cu Parlamentul in ministere. BPN al PDL a decis luni, ca grupurile parlamentare ale partidului sa se intalneasca miercuri dupa-amiaza la Parlament cu conducerea partidului, unde premierul va prezenta o evaluare a activitatii Guvernului si a ministrilor. Premierul Emil Boc le-a spus, luni seara, celor prezenti la sedinta BPN al PDL, ca dupa ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a ministrilor va asculta punctele de vedere si, dupa o consultare cu presedintele, va veni cu propuneri legate de componenta Cabinetului.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult