Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Guvernul Ponta III a trimis la Parlament noul program de guvernare

Guvernul Ponta III a trimis la Parlament noul program de guvernare

scris de C.S.
3 afisari

Guvernul a aprobat şi adoptat documentul pe care îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului. Acest „program politic”, aşa cum l-a numit Victor Ponta, urmează să fie trimis tot astăzi la Parlament.

Ponta III a aprobat noul program de guvernare.

Premierul Victor Ponta spune că nu este un program de guvernare, ci un program politic, inspirat aproape în totalitate din programul de guvernare al USL.

Odată trimis la Legislativ acest program, urmează să fie declanşat procedura de angajare a răspunderii de Executiv. O eventuală moţiune de cenzură se poate depune în termen de trei zile.

Dacă moţiunea va fi votată de majoritatea parlamentarilor, guvernul poate fi demis. Dacă nu se depune şi are un număr majoritar de voturi, se consideră aprobat acers program de guvern politic, iar guvernul urmează să-l implementeze.

Până în acest moment, nu se ştie ce cuprinde acest document.

11 comentarii

salut 06-03-2014 - 17:14

@ Marin

Am vazut ca ai introdus o ipoteza ca, de fapt, toata smecheria asta cu validarea guvernului a fost doar un joc ca sa-l faca pe Ponta-Prostul sa zica ca Basescu, ca „e alt program de guvernare”.

Nu m-ar mira ca in urma demisiei lui Antonescu, Curca Constitutionala, a carei rol e sa caute chichite ca sa-i dea dreptate si sa-i consolideze puterea lui Basescu…sa constate „neindeplinirea conditiilor de forma” pentru validarea Guvernului, respectiv lipsa semnaturii presedintelui Senatului.

Retur la careul zero: Basescu – full power, ceilati se vor uita ca prostii pana cand Basescu pune prim ministru pe cine vrea el. Ce Parlament, ce majoritate !
Sah-mat!

digital 06-03-2014 - 17:18

treaba cacialmistă stă așa:
program asumat=nou program de guvernare= nou guvern=nou premier!
e simplu, aia cu semnătura o ții pentru matale!

salut 06-03-2014 - 17:37

„Semnatura” poate fi, bineinteles, doar un pretext. Evident ca intr-o tara normala, sustinerea parlamentara il valideaza pe Ponta indiferent daca semneaza Grivei sau Azorel hartia de incheiere a sedintei. Eu am pus doar o situatie ipotetica; evident ca in materie de jigodism astia de la CCR ne depasesc total imaginatia de oameni normali.

digital 06-03-2014 - 18:25

o să vezi sâmbătă că asta va decide onor cecereul, iar băsexu va mustăci, ponta e bou și-o va lua-n dinți tâmpitu dreq ce e!

Ana Maria 07-03-2014 - 14:11

Guvernul Ponta este sustinut de partenerii lui Basescu si Hunor care este total ILEGITIM! Au dat afara liberarii de la guvernare, iar pesedistii ar trebui sa demisioneze din pozitiile pe care le ocupa datorita USL-ului asa cum Antonescu a facut acest lucru cu demnitate din fruntea Senatului!

Antibasistul 07-03-2014 - 15:25

Ai minte?
Cacarau Crin s-a cacat pe voturile romanilor, la ordinul chiorului!

pathfinder 07-03-2014 - 15:30

„la ordinul chiorului!”
Ai macar o dovada Huhule?
Sau asa ti-a spus Gadea?
Sau Badea?

Mintiuca ta, asa mica cum este, nu poate functiona fara „ajutorul” alora?
Intreb, nu dau cu parul…

Antibasistul 07-03-2014 - 15:45

Si un copil cit de cit informat isi da seama ca numai de la Basescu putea veni ordinul de distrugere a USL, ASA E FOARTE LOGIC!!!!!!!!!!!!

pathfinder 07-03-2014 - 15:50

Am inteles!
Ti-ai dat seama!
Si e foarte logic!

Asa ceva nu am cum sa combat.
Si nici nu am de gand…

Antibasistul 07-03-2014 - 15:55

Bine ca recunosti, sper fara misto cretin basist!!

pathfinder 07-03-2014 - 16:06

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult