Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Guvernul PSD. 13 ministere şi patru miniştri delegaţi

Guvernul PSD. 13 ministere şi patru miniştri delegaţi

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă, o variantă de structură guvernamentală care ar putea fi cuprinsă în programul de guvernare elaborat de departamentele partidului.

Potrivit lui Năstase, structura de Guvern pe care ar putea-o propune PSD dacă va accede, în urma alegerilor, la guvernare, cuprinde 13 ministere şi patru miniştri delegaţi, transmite Mediafax.

Cele 13 ministere, potrivit stadiului actual al discuţiilor, aşa cum a menţionat Năstase, sunt: Finanţe şi Economie; Agricultură şi Dezvoltare Rurală; Muncă şi Protecţie Socială; Sănătate şi Familie; Educaţie, Cercetare, Tineret şi Sport; Administraţie, Interne şi Dezvoltare Regională; Industrie, Comerţ, Turism şi Mediu de Afaceri; Mediu, Ape şi Păduri; Afaceri Externe; Cultură, Culte şi Minorităţi; Justiţie; Apărare şi Securitate Naţională; Infrastructură şi Construcţii.

De asemenea, PSD intenţionează includerea în Cabinet şi a patru miniştri delegaţi.

Aceştia ar putea fi, potrivit lui Năstase, pe următoarele domenii: atragere de fonduri europene; control guvernamental; politici publice şi implementarea reformelor; dialog social, relaţia cu sindicate şi societatea civilă.

Atât Năstase, cât şi preşedintele PSD, Victor Ponta, au precizat, după prezentarea, într-o conferinţă de presă, a acestei schiţe de guvern, că la nivelul conducerii partidului nu s-a discutat încă despre potenţiali ocupanţi ai acestor portofolii.

0 comentariu

Pribeagul 18-03-2010 - 13:22

considerati ca asa numitii regi ai asfaltului, care tot repara niste strazi, intr-o tara frumoasa, in asa fel incit sa aiba mereu ce repara, sunt baieti integri sau negri la suflet? Dar aceia care le dau tita bugetului in gura si-i invata sa suga, sunt baieti integrii sau la fel ca asfaltul de negri la suflet? Puteti sa ne enumrati citiva din clientii dvs din acest domeniu, cine sunt ei si ce au patit daca i-ati pus la insectar?

Pribeagul 18-03-2010 - 13:29

PS
Dupa cum zimbiti, ne faceti sa credem ca va delectati urmarind actiunile celor colectionati in insectar.

Va asigurca si noi vom fi multumiti cind ii vom vedea alimentati de la buget cu… pipeta.

raulgigi 18-03-2010 - 13:34

cine a avut interesul sa destabilizeze ANI prin scandalul de la El Capitano? Ce se urmarea de fapt?

Tudorica 18-03-2010 - 17:27

De ce nu-i luati la vizor si pe neintegrii din actuala putere? Si ii vedeti doar pe astia din opozitie, care sunt golani si ei, nimic de zis, dar nu au ei acum painea si cutitul in mana?

Telu 18-03-2010 - 21:42

Pe trubadurii astia-n care toti interlopii arunca cu pumnii de euroi pe la chefuri cand ii controlati la averi, aiastia nu evazioneaza?

Morcovel 18-03-2010 - 21:45

… cand ii confiscati meleoanele, ca de verificari d-alea care nu se mai termina suntem satuiii….

Mesterul 18-03-2010 - 23:10

Va veni ziua cand draga A.N.I. va agsi conturile din strainatate ale alesilor nostri. alea unde-si tin demnetarii foraciunile???? S-a gasit vreodat un astfel de cont?

stanescu 19-03-2010 - 07:58

citez din stenogramele DNA: „Voicu Catalin: Si ANI e o institutie fara nici o forta juridica, e un cacat” Asa e pentru clasa politica ANI

robu 19-03-2010 - 08:00

Care a fost povestea cu Rosca Stanescu si Bogdan Chiriac? Au avut cu ce sa santajeze? Cat de adevarate sunt afirmatiile lor?Cum credeti ca se va transa acest scandal?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult