Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Haos la un spectacol PPDD organizat la Târgu Jiu

Haos la un spectacol PPDD organizat la Târgu Jiu

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Câteva sute de oameni s-au călcat în picioare şi au devastat corturi electorale ca să primească căciuli şi fulare.

Haos la un spectacol PPDD organizat la Târgu Jiu (foto:gorjtv.ro)

În seara de duminică, câteva sute de persoane s-au îmbulzit la un spectacol electoral organizat de Dan Diaconescu la Târgu Jiu, pentru a primi căciuli şi fulare, oamenii devastând corturile unde erau împărţite materialele electorale. Pachetele cu căciuli şi fulare pregătite pentru a fi oferite participanţilor la finalul spectacolului desfăşurat pe insuliţa de pe râul Jiu au fost depozitate în corturi amplasate în apropierea scenei, pe care au urcat Irina Loghin, Like Chocolate şi Pepe, însă oamenii au dat năvală la corturi şi nu au mai aşteptat să primească fularele, pixurile sau căciulile cu însemnele PPDD, fiecare luând „pe apucate”, iar corturile au fost în mare parte devastate.

Candidata PP-DD Niculina Mocioi a declarat pentru mediafax că  „A fost făcut un apel la calm, ca să spunem, aşa, dar oamenii nu au mai ţinut cont de nimic.”, menţionând că nu au o estimare a pagubelor, dar că aceasta va fi făcută. Spre finalul spectacolului, Dan Diaconescu i-a anunţat pe participanţi că va organiza încă două spectacole de acest gen, iar cel mai mare spectacol pe care vrea să le organizeze la Târgu Jiu va fi cel din 9 decembrie, el promiţându-le oamenilor că le va oferi atunci „mâncare şi băutură”.

8 comentarii

salut 19-11-2012 - 14:16

Distractia e alta. Dupa ce l-au lasat pe DomDanu fara caciuli si fulare, or sa puna stampila pe Ponta. Cum s-ar zice prin Caracal, DomDanu ramane si fu-tut si cu banii luati.

CARMELYTA 19-11-2012 - 15:05

Asta se va intimpla numai in mintea ta aflata intr-un grad mare de putrefactie.

digital 19-11-2012 - 22:28

păi cam așa se întâmplă cu papagalii!
rămân în kuru gol și c-o pană înfiptă-n kiloți!

CARMELYTA 19-11-2012 - 15:19

Pina si Mediafax se afla in miinile cioco.ilor. Ce nerusinati, sa spuna ca la acel spectacol de la Tirgu Jiu s-au imbulzit citeva sute de localnici ! Pai s-a vazut clar din imaginile transmise de otv ca acolo se aflau peste 20.000 de romani! Faptul ca s-au imbulzit la cieva caciuli si fulare, arata gradul de disperare la care au fost adusi cetatenii Roamniei de neocomunistii FSN-eului, divizat la misto (de ochii fraierilor, ca sa simuleze in fata Europei si al lumii, un simulacru de democratie) acum in 4 partide comice : pnl, psd, pdl, punr. FSN-ul divizat in pdl, pnl, psd si punr este exact ce-a fost pentru Romania secolului al 17 si al 18 fanariotii. Era normal ca sa apara un Tudor Vladimirescu in persoana lui dan Diaconescu, care sa lupte impotriva ciocoilor. Ce votant de usl sau pdl mai poate sa vina acum si sa sustina alegerea lor cu motive serioase? Ce sustinere mai poti avea in usl si in pdl, care de 20 de ani de zile ne-au adus in stadiul de cea mai saraca tara din lume? Din lume, nu doar din Europa? Ce poate fi in mintea unui viitor votant de pdl sau usl? Ce pot gasi ei valoros in programele partidelor acestor antiromani? Cum mai potipromite ceva romanilor cind tu nu le-ai dat NIMIC de 20 de ani incoace decit saracie sipromiscuitate? Cine il mai poate crede pe Crin, Ponta sau Blaga de bune intentii cind acesti antiromani au facut parte din guvernele si administratiile care ne-au vindut TOATA AVUTIA pe nimic dusmanilor Roamniei? Cum poti sa alegi un om ca Ponta care se face vinovat de un viol asupra unei fetite de 13 ani, de crima impotriva unui coleg propcuror sau de mega plagiatul cunoscut si recunoscut de intreaga planeta? Trebuie sa fii schizofrenic sau sa porti alta boala mintala ca sa dai un vot usl-ului sau pdl-ului la viitoarele alegeri. Inseamna ca tu, cel care-i votezi pe acesti antiromani, devii si tu prin alegerea ta, tot un antiroman !

salut 19-11-2012 - 15:29

Matalutza pari a te certa cu cineva. Nu cumva cu Camy?
Suna interesant: disputa Ca-Ca. Aproape la fel de interesant ca diarea verbala a lu’ DomDanu.

digital 19-11-2012 - 17:14

apropos,ți-au rămas măcar șhlapii,jheghoși?!
cred că da,pentru că nu te-au lăsat să intri cu ei în kuktă!
hahaha!
retardata dreq,ce ești!

digital 19-11-2012 - 22:22

mâine,cum o să te cheme….Cămiluța ori Dromaderuța?!
fire-ai a dreq de khhhhorveeeeth împuțit cu băsiștii tăi criminali!

digital 19-11-2012 - 22:45

…cred că cel mai bun nick pentru tine e….Cordelia!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult