Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Haşotti: Domnule premier, nu vom fi Victorii dumneavoastră

Haşotti: Domnule premier, nu vom fi Victorii dumneavoastră

scris de A.B.
10 afisari

Puiu Haşotti i-a atras atenţia lui Victor Ponta, în şedinţa parlamentară de învestire a noului Guvern, că parlamentarii liberali nu vor fi precum “Ungurenii” din PDL.

puiu hasotti

foto: antena3.ro

Parlamentul nu va mai fi un ghişeu unde Guvernul vine şi depune legi şi  parlamentarii votează. În comisii vor veni cel puţin secretari de stat, nu secretarele miniştrilor.

Domnule premier, nu ne cereţi să fim dumneavoastră, lăsaţi-i pe alţii să fie Ungureni, să fie depersonalizaţi în Ungureni, noi vom fi noi înşine”, a declarat senatorul liberal.

În altă ordine de idei, Puiu Haşotti le-a transmis celor din PDL că vor face o opoziţie solidă pentru o perioadă nedeterminată.

“Îmi amintesc de ce spunea ieri Adrian Videanu, referindu-se la PDL, că dreapta moare dar nu se predă. Da, PDL moare dar nu se predă, va face opoziţie solidă. Cât timp, nuştiu”, a declart pentru Realitatea TV Haşotti.

El a apreciat că PDL este expresia traseismului. În 2007, când jumătate din PNL a plecat la PDL aceia erau eroi şi cei care votează azi sunt trădători? Când aţi înfiinţat un partid ca să guvernţi a fost bine, a fost în regulă, şi acum nu?”, a întrebat senatorul liberal.

Haşotti a comentat şi afirmaţiile liderilor PDL, potrivit căror că ar fi lăsat ţara în condiţii economice favorabile.

“Se vorbeşte despre greaua moştenire. Nu, vă mulțumim că aţi lăsat o ţară prosperă, vă mumţumim că aţi negociat bine cu FMI, niciodată în genunchi, vă mulţumim că aţi tăiat pensiile şi salariile, că aţi desfiinţat 700.000 de locuri de muncă, că acum ne lăsaţi nouă bucuria să reparăm ceea ce dvs aţi stricat”, a spus ironic liderul PNL.

Nu este o grea moştenire. Nu mai sunt investiţii străine, e bine! Nu este o grea moştenire, aţi jupuit românii cu taxe şi impozite mai rău decât pe vremea fanarioţilor, dar nu este o grea moştenire!”, a continuat pe acelaşi ton ironic Puiu Haşotti.

3 comentarii

urbos 07-05-2012 - 18:36

Mostra clara de dementa tipic basista la handicapatul Ungureanu.
Basistii sint bolnavi psihic, e o chestie evidenta de multa vreme.

Pribeagul 07-05-2012 - 19:28

Spusa lui Ungureanu ramine antologica.

„Iar cel ungurean
Şi cu ce-l vrâncean,
Mări, se vorbiră,
Ei se sfătuiră
Pe l-apus de soare
Ca să mi-l omoare
Pe cel moldovan,
Că-i mai ortoman
Ş-are oi mai multe,
Mândre şi cornute,
Şi cai învăţaţi,
Şi câni mai bărbaţi,”

Parca suna mai… normal: Fiti moldovenii mei!

digital 08-05-2012 - 00:29

bine le-a zis-o,dar cu ăștia,trebuie să fii mult mai radical…..trebuie stârpiți din viața politică!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult