Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Haşotti: Trecerea Sorinei Plăcintă la PNL, negociată de Nini Săpunaru

Haşotti: Trecerea Sorinei Plăcintă la PNL, negociată de Nini Săpunaru

scris de A.B.
7 afisari

Puiu Haşotti a recunoscut că discuţiile privind trecerea Sorinei Plăcintă la PNL au avut loc încă dinaintea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, cel care a negociat această trecere fiind liderul din Vrancea, Nini Săpunaru.

hasotti

foto: nasul.tv

„Cu doamna senator Sorina Plăcintă au fost discuţii încă dinainte de moţiunea de cenzură în urma căreia a căzut Guvernul Ungureanu, şi discuţiile le-au purtat mai mulţi din PNL, dar în primul rând domnul deputat Nini Săpunaru, preşedintele PNL din Vrancea „, a spus Haşotti. El a arătat că Plăcintă va activa în cadrul grupului senatorial al PNL şi de asemenea în organizaţia PNL Vrancea. Despre motivele care au dus la demisia acesteia din PDL, Puiu Haşotti a spus că le cunoaşte, dar nu le poate nici discuta, nici comenta. Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

3 comentarii

ciufulici 13-06-2012 - 13:47

Aaa, pai era placinta cu sapun, de faci clabuci nu alta!

lica 13-06-2012 - 13:58

Este o mare rusine , pentru PNL, primirea acestei doamne …Pentru mine e un semn rau! Nicio strategie nu justifica aceasta hotarare. Pai ce facem daca toti pedelistii intra in PNL ? Nu cumva directia urii, acestui popor, isi va schimba directia dupa locul unde infractorii si sustinatorii PDL isi gasesc refugiul ?Cine sunt dobitocii cu astfel de strategii (NINI SAPUNARU BISNITARU?), atat in PNL cat si in PSD? Atentie la neatentie ! PSD nu l-a sustinut pe Dragos Frumosu…Acesta n-a avut sau nu s-a simtit , vreo campanie . Cei mai multi n-au stiut nici macar cine e candidatul USL ! In timpul asta Ontanu schimba borduri si pune asfalt acolo unde abia asta-toamna au fost schimbate ! Ex : la piata DELFINULUI ! DATI O FUGA SA VEDETI CUM SE SCHIMBA BORDURILE NOI…Atentie, USL nu va credeti cu sacii in caruta , daca nu veti face dreptate si nu veti cuma furtul si aratati ca primti in partide hotii pedelisti , atunci veti avea o mare surpriza in toamna, si precis, nu veti sti de unde vi se trage…!!!

urbos 13-06-2012 - 17:11

Dupa ce taraturta n-a votat motiunea, nu vad de ce ar mai lua-o cineva in seama. Sa se spanzure cu fi-su cu tot.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult