Acasa Actualitate-InternaPolitica interna „Hitler” si „Micul Titulescu” sub papucul nevestelor din Parlamentul European

„Hitler” si „Micul Titulescu” sub papucul nevestelor din Parlamentul European

scris de Ziua Veche
2 afisari

Liderii opozitiei au probleme cu nevestele si acest lucru se vede in activitatea politica a celor doi presedinti. Despre Victor Ponta, alias Micul Titulescu, se stie ca se afla de o vreme sub papucul protector al lui Adrian Nastase, iar acest lucru ii creeaza un disconfort sotiei si europarlamentarului Daciana Sarbu. Aceasta incearca de o vreme incoace sa-l dezvete pe Ponta sa mai asculte comenzile politice ale lui Nastase. Se stie faptul ca Adrian Nastase isi joaca rolul de mentor al actualului presedinte al PSD, invatandu-l pe acesta cum trebuie sa se comporte si ce trebuie sa faca in anumite situatii. Surse din anturajul lui Ponta ne-au declarat ca Daciana Sarbu il bate la cap pe sotul ei sa se descurce si singur.

 

 

 

Un alt lider pesedist are probleme cu nevasta. Este vorba de Adrian Nastase care este tinut si el din scurt de sotie. Aceleasi surse din PSD ne-au spus ca Nastase a ajuns sa se planga lui Ion Iliescu ca Ponta nu-l mai asculta. Numai ca deocamdata Iliescu este multumit de cum reactioneaza Ponta care „pune bine presiune pe Boc”.

 

Situatia nu este prea diferita nici la PNL unde liderul are probleme cu sotia, colegii de partid fiind deranjati de crizele tot mai dese pe care le are Crin Antonescu, zis in partid si Hitler. Strategii partidului cauta solutii pentru a-l evidentia pe Antonescu in calitatea sa asumata de „lider al opozitiei”. Surse din PNL ne-au declarat ca strategii partidului nu-si prea pot face treaba din pricina sotiei lui Antonescu, europarlamentarul Adina Valean, care nu este de acord cu subiectele cu care iese la rampa Antonescu: criza economica, legea invatamantului sau atacurile la adresa lui Emil Boc. Aceleasi surse ne-au spus ca Antonescu a inceput sa regrete echipa pe care si-a format-o, dupa ultimul Congres, despre care spune, in anumite cercuri, ca sunt fraieri.

Antonescu isi doreste ca echipa sa de strategi sa duca un atac cu dezvaluiri de presa despre camarila PSD, care sa contracareze cazul Voicu, cu care PDL a luat fata liberalilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult