Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hărdău pe făraş. Corina Dumitrescu şi Ecaterina Andronescu capii „mafiei universitare”

Hărdău pe făraş. Corina Dumitrescu şi Ecaterina Andronescu capii „mafiei universitare”

scris de Ziua Veche
4 afisari

Mihail Hardau PDL îi va cere lui Mihail Hărdău să renunţe la funcţia de şef al Comisiei de Educaţie din Senat, fiind acuzat că a avut o atitudine „sfidătoare” faţă de Legea educaţiei şi procedura asumării, dar şi că ar fi „pactizat cu mafia universitară”, informează Realitatea.net  .

 

 Pedeliştii sunt supăraţi şi că Hărdău nu şi-a ascuns satisfacţia faţă de decizia Curţii, el fiind surprins de televiziuni aplaudând după aflarea veştii de la Curtea Constituţională, alături de senatorii din Comisia de resort a Senatului, inclusiv Ecaterina Andronescu. 

Pedeliştii mai dau vina pentru eşecul de la CCR şi pe judecătorul Petre Lăzăroiu, deoarece diferenţa la votul privind neconstituţionalitatea angajării răspunderii Guvernului pe acest pachet legislativ a făcut-o chiar el, numit de altfel de şeful statului în CCR. Sursele din PDL au spus pentru NewsIn că Petre Lăzăroiu , care este profesor universitar, a votat pentu neconstituţionalitatea Legii educaţiei din motive personale, la influenţa Corinei Dumitrescu, şefa sa la Universitatea Dimitrie Cantemir. Aceleaşi surse susţin că fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi rectorul Corina Dumitrescu ar fi capii „mafiei universitare care îşi doreşte menţinerea privilegiilor”, deci neadpotarea noii Legi a Educaţiei.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult