Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hrebenciuc: Îl suspendăm pe Băsescu în februarie

Hrebenciuc: Îl suspendăm pe Băsescu în februarie

scris de P.C.R.
4 afisari

Viorel Hrebenciuc (PSD) a afirmat marţi că suspendarea preşedintelui nu poate fi acum o prioritate, iar acest subiect va putea fi adus pe ordinea de zi după luna februarie a anului viitor.

Viorel Hrebenciuc a fost audiat la DNA

Hrebenciuc: Îl suspendăm pe Băsescu în februarie

‘E o mare prioritate acum suspendarea preşedintelui, o extraordinară prioritate, şi demiterea, şi suspendarea şi toate … din februarie încolo este pe ordinea de zi’, a declarat Hrebenciuc la Palatul Parlamentului întrebat fiind dacă proiectul de lege care modifică legea referendumului va fi dezbătut în această sesiune parlamentară. ‘Faceţi nişte calcule. Avem nevoie de cel puţin 90 de zile pentru declanşarea unui proces de acest gen.

În acest an nu avem cele 90 de zile la dispoziţie. Este iulie, august, vacanţă parlamentară, nici în politică şi nici în ţară în iulie şi august nu se întâmplă minuni, toată lumea este în vacanţă. Din septembrie ne vom prezenta la post, dar vom fi cu gândul toţi la alegerile generale, care vor fi în octombrie sau în noiembrie. Dacă avem 90 de zile, ne ocupăm de alegeri sau de suspendarea preşedintelui? Ce e prioritar? Cred că noul Parlament sau noua majoritate ce o să iasă după alegeri. Se pune Guvernul pe undeva în luna decembrie, iar ianuarie va fi cu zăpezi, în februarie venim la Parlament plini de voie bună, o să îl prindem atunci pe domnul preşedinte Băsescu călcând Constituţia şi cred că o să-l suspendăm. Dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci domniei sale. Vă imaginaţi fiecare care este gândul cel bun’, a spus Hrebenciuc.

56 comentarii

vodka 31-05-2012 - 00:43

vorba este …. CINE ARE CORAJU D’UN REFERENDUM? ha?

tomi 01-06-2012 - 00:25

Auzi bade urbos astazi nu va jucati tu si cu tine cu butoanele acelea mizgalite una cu urbos iar cealalta digital.Vad ca-ti place jocul de-a digital-urbos,insa vezi tataie esti prea prost pentru jocul de-a hopa-mitica si inca nu ai descoperit faza cu emisul in simultan,apoi si esti cam greu de cap si-ti ia jumatate de ora sa mizgalesti 10 cuvinte.
tomi

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult