Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hrebenciuc: motiunea trece 65-70%

Hrebenciuc: motiunea trece 65-70%

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Motiunea de cenzura “Opriti genocidul social!”, initiata de 120 parlamentari ai PSD, va fi citita miercuri, la ora 10.30 si dezbatuta si votata martea viitoare, de la ora 10.00, au decis marti conducerile reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului.


Motiunea este depusa dupa ce premierul Emil Boc si-a asumat raspunderea in numele Guvernului pentru doua proiecte de lege prin care salariile bugetarilor sunt reduse cu 25%, iar pensiile cu 15%. Pentru ca motiunea de cenzura sa fie adoptata, ceea ce ar insemna caderea Cabinetului Emil Boc, sunt necesare 236 voturi “pentru”. Social-democratii si liberalii insumeaza 212 voturi, la o prezenta de suta la suta, adica le lipsesc 24 de voturi. Sustinatorii motiunii spera in votul unor “tradatori” si al nemultumitilor din PDL si din randul independentilor. De altfel, combinatorul sef al PSD Viorel Hrebenciuc estima marti ca motiunea de cenzura are 65-70% sanse sa fie adoptata.

0 comentariu

Pribeagul 09-03-2010 - 10:46

Acesti mii de indivizi s-au sculat ei intr-o dimineata si au inceput sa faca atrocitatile cunoscute? S-au in august ’44 au navalit in tara milioane de rusi, cu alta ideologie, au trecut ca un tavalug peste tara, dar si-au lasat aici reprezentantii pentru a-si impune prin orice mijloace ideologia si sistemul lor social. Acestia sunt „Acestia” si trebuie sa plateasca sau altii trebuie sa plateasca?

Acei altii sunt aceia care au scapat de sub tavalug (urmasii si apropiatii acelora care n-au scapat de sub tavalug) si s-au inaltat spre soare cu justificata dorinta de a-si exercita un drept, dreptul la viata. Poporul mort a ales viata. Pentru a avea o viata cit de cit viata, s-a apucat sa mai faca cite ceva. Multi au ales sa nu se ridice spre soare, au ales dreptul sa moara, si au murit.

Am trecut prin multe in cursul mileniilor, putem sa trecem si prin altele de genul: sa darmam, sa construim, sa platim este blestemul nostru; poate l-a aruncat asupra noastra nevasta Mesterului Manole.

Cazul Maries, omul inca viu, este in mic situatia tragediei in mare. Maries, daca doreste sa moara, va muri. Daca nu doreste asta, va trai. Noi suntem alaturi de el (cum?), dar alegerea este a lui.

Statul… in prezent are alt treburi. Senatorului voicu i s-a facut un dosar de 11 volume. El este… liber. Mostra de eficienta. Sa nu spuna nimeni ca in Romania nu se munceste.

Doru Dragomir 09-03-2010 - 12:08

Salut, nu intelegem de ce spuneti ca sunt probleme cu forumul. Nu am introdus nicio restrictie!!!!
Singura noastra rugaminte este de a pastra un ton civilizat in cadrul discutiilor. Va rugam sa ne semnalati exact ce probleme intampinati pentru a le analiza si corecta. Va multumim pentru intelegere.
Doru DRAGOMIR

ulivia 10-03-2010 - 11:34

….primiti scuzele mele….

Conan-the-Barbarian 10-03-2010 - 13:26

Daca-l bag in ma-sa pe Vântu este OK ca suntetzi VOI shucaritzi pe aia care v-au halit salariile.

Daca-mi vine sa fac la fel si cu Base & briuxeleasca lui de oportunista si pupatoare de fascisti judei EBA… hooopa deja va trebE „limbaj adecvat” :-)))
Atzi schimbat macazul, TOT VOI atzi taiat textele cand v-a poruncit SRS.

Asa ca nu-mi veni acum ca nea crainicul Popescu cu tricolorul per bratz dupa 22 dec ’89, sa se scuze la telespectatori ca i-a mintzit dar acum este baiat de treaba si onest, cu frica lu Dumniezau.

Si apucatzi-va sa facetzi ZIAR nu BLOG.
Umblatzi cu microfonul pe la parlamentari, facetzi-i „nemuritori” cu traznaile ce le scot din ei, filmati cu celularul la nevoie.
Cautati SUBIECTE, nu statzi precum gastele in „redactzie” si ne bagatzi interpretarea si parerea voastra la repezeala, de blogisti-amatori, despre ce zice pe la TVR1 CNN sau Realitatea-TV.
Spor la autocenzura! Închipuitzi-va ca scrietzi ptr UN ZIAR DE MARE TIRAJ cu pretentzia de SOBRIETATE si STIRI BINE ANALIZATE, ECHIDISTANTE (!!!!!) si asigurate cu DOVEZI ca-i asa.
OK acum puteti taia textul, m-am obisnuit deja de la FeliCS Ciciuriciu omul lui SRS. Sau poate matale esti asta, ca atunci adio si Ziulica asta, ca pe aialalta o bagasi in gard.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult