Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hrebenciuc: motiunea trece 65-70%

Hrebenciuc: motiunea trece 65-70%

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Motiunea de cenzura “Opriti genocidul social!”, initiata de 120 parlamentari ai PSD, va fi citita miercuri, la ora 10.30 si dezbatuta si votata martea viitoare, de la ora 10.00, au decis marti conducerile reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului.


Motiunea este depusa dupa ce premierul Emil Boc si-a asumat raspunderea in numele Guvernului pentru doua proiecte de lege prin care salariile bugetarilor sunt reduse cu 25%, iar pensiile cu 15%. Pentru ca motiunea de cenzura sa fie adoptata, ceea ce ar insemna caderea Cabinetului Emil Boc, sunt necesare 236 voturi “pentru”. Social-democratii si liberalii insumeaza 212 voturi, la o prezenta de suta la suta, adica le lipsesc 24 de voturi. Sustinatorii motiunii spera in votul unor “tradatori” si al nemultumitilor din PDL si din randul independentilor. De altfel, combinatorul sef al PSD Viorel Hrebenciuc estima marti ca motiunea de cenzura are 65-70% sanse sa fie adoptata.

0 comentariu

Pribeagul 08-03-2010 - 20:10

Din nou, un articol… de sta pisica-n coada. Pune-n evidenta toate intrebarile noastre ramse fara raspuns. Nu se dau raspunsuri pentru ca putem trai si fara raspunsuri la aceste intrebari.

Cine si ce se poate raspunde la intrebarile (citeva):

1. Are dreptul dl Diaconescu la acesta despagubire? Cite victime si urmasi ai acestora au dreptul la aceasta despagubire?

2. Au dreptul cei pagubiti si urmasi acestora la restituirea proprietatilor in natura sau la dreapta despagubire?

Au dreptul romanii la restituirea unitatilor economice construite prin munca lor si instrainate sau distruse de o clica nenorocita si inconstienta care a pus mina pe putere in 22 dec ’89, sau la dreapta despagubire?

3. „A fost un sistem criminal, vinovat de a fi ucis toata floarea romaneasca. Un sistem conceput si pus in aplicare de indivizi, mii de indivizi cu identitati si biografii reale, nu de fantome. Acestia trebuie sa plateasca.”

Afirmatii foarte clare, limpezi. Numai ca amanuntele ne dau gata. Cine sunt „Acestia, …cu identitati si biografii reale…”?

Gavroche 08-03-2010 - 20:47

(continuare)
Cand ION ANTONESCU i-a rugat pe porcii astia de liberali si tzaranisti Bratienii si Maniu & Co sa-l ajute sa fomeze un guvern in stil „englezesc” de uniune natiionala in caz de razboi,.. aia s-au ascuns totzi prin gauri de shobolani si l-au lasat pe Maresalul Antonescu cu ochii-n soare. Auzi mai, mai baga-mi-as in toti astia politruci „istorici” detzinutzi politici si anticomunistii lu kkt, ca multzi au fost otrepe si ipocritzi pupincuristi OPORTUNISTI. daca-l pomenesc pe STOLNICI cams tim cat valorau sia stia, nu ca comunsitii or fi bagat niste Iisusi-Christosi prin beciuri. Tot asa ar ajunge GW Bush & Co la tzambal de i-ar insfaca vreo putere straina. Si apoi hai sa le plangem de mila la totzi ca i-au prins si batut-mar altzi magari ca si ei. Iaca s-au bagat porcii RECIPROC LA TZAMBAL, inainte Sigurantza lui Carol-2 ii baga pe porcii Moscovei apoi iaca i-a bagat Secu jidanilor comunisti pe porcii Londrei pe la bulau, pe langa sute de mii de nenorocitzi fara vina, e-adevarat. Dar astia numai curatzi-ca-lacrima nu erau lua-i-ar dxracu.
Uite la Regele-dezertor: pai pe Mahaitza asta l-as impusca lua-l-ar dracu de escroc oportunist, mulau ca ma-sa prostutza aia miorlaita si pork ca tac-su Carol-2.. Darwinnism regal.
Ma f*t in ei totzi: 18 milioane? Pe pitulicea ma-si, doua shuturi in cur sa ia, ca nu de aia te batzi ptr Tzara ta ca sa iei SALARIU mai tarziu. Ai pierdut = ai stat la tzambal. Vae victis. Castigai ÎI BAGAI TU PE AIA LA TZAMBAL.. Dar atunci aia si ei cereau bani? Sa nu fi dat ARDEALUL si BASARABIA si sa se fi batut precum FINLANDA liberalii si tzaranistii, atunci DA ar merita ceva bani. Dar asa sa-mi suga strimfii. Si ia mai termninatzi sa-i tot tamaiatzi ‘tu-i in k*r de papagali „dreptaci” ca nu-s mai breji decat papagalii „stangaci” ai lui Ion Iliescu & gasca-vesela-moscovita, jidaneii Estului.. Doar ca manca kkt ptr jidanii din Vest, atat tot. PTR ROMANIA nu-i nicicare din ei.

Ereticul 08-03-2010 - 21:56

Se cere de multa vreme un proces al comunismului. Am sperat sa devina realitate pe vremea lui constantinescu (scriu specia cu litera mica), dar am ramas cu ochii in soare …

Liviu 08-03-2010 - 22:27

Experimentul continua cu cacapitalismu’ !!! Aici s-a stabilit ca va fi plantatie … Noi singuri ne-am ales acest „drum” ! Oamenii au vrut sa fim si noi oameni numai ca noi nu vrem … Ne-au spus ce ne-au spus dupa care, cand au vazut cu cine au de-a face, ne-au lasat in plata Domnului dar tragand la jug in mocirla !!!

Mare pacat de tara asta atat de frumoasa si bogata … Pacat de cei care au murit degeaba ! Ceea ce este acum aici in Romania este probabil cel mai rau ce se poate intampla … Mare minune ca peste 200 de ani sa mai existe natia asta !!!

Gormogon 08-03-2010 - 22:37

Un proces penal adevarat, dupa modelul Nurnberg.

Apai daca-i dupa modelul ala de la Nürnberg, atunci potzi lua direct un tribunal militar din Guantanamo-bay ca tot atata de „echidistant” ar fi.
Mai cinstit a fost Lapusneanu cand i-a invitat la ospatz pe boiari ;-)… macar si-a justificat fapta spunand adevarul, „ochi ptr ochi”, nu ascunzandu-se owreyeshte dupa paragrafe si alte manevre de shobolan rahitic.
Nürnberg a fost proces cat au fost si alea staliniste de epurari sau „Revolutia Culturala” chinezeasca.

george nemteanu 08-03-2010 - 23:09

Batranul Diaconescu este convins de esecul total al actiunii sale. A vrut sa sesizeze opinia publica ca Romania este tot la mana comunistilor si securistilor. Daca presedintele (acuzat de securism) ar fi dorit vreodata sa condamne real comunismul, ar fi fost alaturi de Paturca in Piata Universitatii. A facut-o demagogic si pervers dupa 20 de ani …

george nemteanu 08-03-2010 - 23:14

Batranul Diaconescu face o cerere despre al carei esec este convins anticipat. Vrea insa sa sesizeze opinia publica ca Romania este in continuare condusa de fostii comunisti si securisti. Presedintele Basescu il viziteaza la spital pe Paturca. Daca ar fi dorit condamnarea adevarata a comunismului ar fi facut-o cu 20 de ani in urma, in Piata Universitatii.

abatele 09-03-2010 - 04:05

Corect!

ion 09-03-2010 - 04:06

Corect!

Pribeagul 09-03-2010 - 05:26

Din nou un articol… de sta pisica-n coada!
Articolul naste multe intrebari, intrebari indreptatite, enumar citeva:
1. Este indreptatit dl Diaconescu sa solicite si sa primesaca despagubirea solicita? Cite victime si urmasi ai acestora sunt indreptatiti la asemenea despagubiri?
2. Sint indreptatite victimele si urmasii lor, deposedate de catre comunisti, sa le fie restituite proprietatile sau sa primeasca dreapta despagubire ?
3. Este indreptatit poporul roman, deposedat de unitatile economice construite de el, sa-i fie restituite aceste unitati sau sa primeasca dreapta despagubire ?
Este clar, limpede ca: “A fost un sistem criminal, vinovat de a fi ucis toata floarea romaneasca. Un sistem conceput si pus in aplicare de indivizi, mii de indivizi cu identitati si biografii reale, nu de fantome. Acestia trebuie sa plateasca.”
Cu problemele mari ne descurcam, le evidentiem frumos, dar amanuntele ne incurca. Cine sunt “Acestia”?

cititor vechi 09-03-2010 - 07:35

Colegii dvs au inchis forumul! Cum de s-a intamplat una ca asta??? De ce puneti pumnul in gura oamenilor care vor sa se exprime liber. Bai, se vede de la o posta ca sunteti tzutzerii lui Basescu. Voi nu luptati pentru dreptul liber la exprimare! Voi scoateti cenzura de la naftalina! HUUUUUUUUUOOOO

cititor vechi 09-03-2010 - 08:03

proba sa vad daca ma mai cenzurati

ulivia 09-03-2010 - 09:26

In primul rand poporul roman cel coborat din daci si romani nu are nimic in comun cu populatia romanessca venita cu tancurile sovietice(Dan Puric)Aceasta din urma este miloaga,umila si „intelegatoare” fata de o criza economica inexistenta in Romania decat ca paravan al rasismului socio-economico-juridic PSD-PDL-PNL.Da PNL,un PNL din care ACUM face parte si kgb-istul Roman petrica cel care alaturi de asasinul kgb-ist iliescu ion a chemat in dec.1989 trupele sovietice in tara sa distruga firava democratie a dreptei romanesti,dreapta romaneasca inlocuita apoi cu tradatori si falsi taransiti sau liberali.In al doilea rand,Diaconescu Ion cel ce cere acum despagubiri statului(adica contribuabilului roman ,victima a criminalilor securisto-comunisti) va ramane in memoria istorie romanesti ca un TRADATOR deoarece acest individ a tradat romanismul atunci cand a acceptat sa joace rolul unui fals politician postdecembrist, intr-un fals pluralism politic iliisto-kgb-ist si astfel sa justifice reocuparea Romaniei de kgb-istii iliisto-PSD-isti.Articolul in sine este bun, dar a jigni un popor victima a tradatorilor de tara si neam nu este admis, de acea acest articol trebuie rescris.

ulivia 09-03-2010 - 09:31

Repet ,poporul roman, nu populatia stalinizat-sovietizata romaneasca nu are nimic in comun cu tradatorul Diaconescu ion,un fals detinut politic si un fals politician postdecembrist al unui fals pluralsim poliitc iliisto-kgb-ist. Diaconescu ion a pus umarul la reocuparea tarii de catre asasinul kgb-ist iliescu ion.Cred ca aveti obligatia sa va adresati scuzele de rigoare.

Pribeagul 09-03-2010 - 10:41

Ceva s-a intimplat. N-am putut sa postez acest comentariu aseara si azi dimineata. Cu scuze, il reiau integral:

#1 Felicitari! — Pribeagul 08-03-2010 22:10
Din nou, un articol… de sta pisica-n coada. Pune-n evidenta toate intrebarile noastre ramse fara raspuns. Nu se dau raspunsuri pentru ca putem trai si fara raspunsuri la aceste intrebari.

Cine si ce se poate raspunde la intrebarile (citeva):

1. Are dreptul dl Diaconescu la acesta despagubire? Cite victime si urmasi ai acestora au dreptul la aceasta despagubire?

2. Au dreptul cei pagubiti si urmasi acestora la restituirea proprietatilor in natura sau la dreapta despagubire?

Au dreptul romanii la restituirea unitatilor economice construite prin munca lor si instrainate sau distruse de o clica nenorocita si inconstienta care a pus mina pe putere in 22 dec ’89, sau la dreapta despagubire?

3. „A fost un sistem criminal, vinovat de a fi ucis toata floarea romaneasca. Un sistem conceput si pus in aplicare de indivizi, mii de indivizi cu identitati si biografii reale, nu de fantome. Acestia trebuie sa plateasca.”

Afirmatii foarte clare, limpezi. Numai ca amanuntele ne dau gata. Cine sunt „Acestia, …cu identitati si biografii reale…”?

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS