Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hrebenciuc nu face nimic pentru deputatii sai

Hrebenciuc nu face nimic pentru deputatii sai

scris de Ziua Veche
2 afisari

Antonella Marinescu este deputat PSD de Constanta si sustine ca a fost “capul rautatilor” in privinta ideii ca Victor Ponta sa candideze la sefia PSD. Marinescu mai afirma, intr-un interviu pentru www.stiri-neconventionale.blogspot.com, faptul ca nu l-a mai vrut lider al deputatilor PSD pe Viorel Hrebenciuc, un politician “uns cu toate alifiile”, pentru simplu fapt ca nu face nimic pentru colegii sai social-democrati.


 “Dintre cei patru care erau mi-a placut foarte mult de Miron Mitrea pentru ca este omul care spune ce gandeste. Este foarte direct, iar eu apreciez foarte mult asta. Victor Ponta nu era in jocuri la momentul respectiv. Insa am sa va spun un lucru: pentru ideea cu candidatura lui Ponta pot spune ca am fost capul rautatilor. Ma inteleg foarte bine cu el, iar in urma cu o luna si jumatate l-am intrebat, mai in gluma, mai in serios, pe cine sa aleg eu ca nu am de unde tria. I-am povestit atunci care era perceptia colegilor pesedisti de la Constanta care spuneau despre Ponta ca este pragmatic si flegmatic si tuturor ne-ar fi convenit sa candideze pentru a schimba fatada partidului precum si mentalitatea”, a aratat Antonella Marinescu. Ea a explicat in interviu: “Era nevoie sa nu mai fim asociati cu vechiul Partid Comunist Roman. Atunci Ponta a spus ca e o gluma insa eu i-am spus ca daca ar candida as avea si eu un Radu (n.r.-Radu Mazare) pe care nu-l am la Bucuresti. Pentru mine Ponta e ca Radu fiind acelasi tip de om. Eu m-am bucurat foarte mult cand a castigat si l-am asigurat de faptul ca organizatia de la Constanta va fi cu el deoarece Ponta este genul de om agreat de Radu Mazare”.

“Eu ascult de niste ordine”

 “Nu am nimic impotriva lui Viorel Hrebenciuc si ma inteleg foarte bine cu el si chiar imi place ca are un stil haios fiind si un om extrem de deschis. Este uns cu toate alifiile exact asa cum trebuie sa fie un politician adevarat. Insa eu totusi ascult de niste ordine de aici (n.r. – organizatia PSD Constanta) pentru ca fac parte din organizatia PSD Constanta si in momentul in care mi se ordona de la mine ca sa votez cu cineva anume mi se pare normal pentru ca eu am avut sprijinul PSD Constanta cand am ajuns parlamentar. Explicatia care mi s-a dat de ce sa optez pentru Ioan Munteanu si nu pentru Hrebenciuc a fost ca cel din urma nu ne-a ajutat cu nimic. Tot ceea ce l-am rugat sa faca, nu a facut”, si-a explicat deputatul PSD refuzul de a-l alege pe Hrebenciuc drept lider al deputatilor PSD.

0 comentariu

cititor vechi 28-02-2010 - 19:03

Daca mai aveati si un editorial despre martisor, scris bineinteles de inegalabilul, formidabilul, unicul George Damian, va puteati zice, macar pentru o zi, martisorulvechi.ro.
Bravo! Revolutia si martisoarele merg mana-n mana

un crestin 28-02-2010 - 22:29

Daca nu te superi, am o observatie: nu se spune gargarita, ci mamaruta.

Gargarita e rea , urata si distrugatoare.

Mamaruta e buna, frumoasa de ajutor in gradinile de trandafiri ( se hraneste cu puricii aceia verzi care distrug florile)

Fetele tin mamaruta in palma si-i canta
mamaruta ruta
suie-te-n caruta
unde ii zbura
acolo m-oi marita…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult