Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hrebenciuc: PSD trebuie sa castige batalia pe Internet

Hrebenciuc: PSD trebuie sa castige batalia pe Internet

scris de Ziua Veche
0 afisari

.“Electoratul din municipii si orase nu-l vom castiga daca nu castigam batalia pe internet”, a afirmat Viorel Hrebenciuc, vineri seara, dupa ce a fost reales presedinte al PSD-Bacau. Apoi, el a precizat ca “51 la suta e un obiectiv perfect realizabil”, informeaza Desteptarea.ro.

Inainte de discursul lui Hrebenciuc vorbise presedintele partidului Victor Ponta: „Ganditi-va ca trebuie sa castigam alegerile ca sa guvernam Romania singuri! Sa castigam CJ si, neaparat, Primaria Bacau. Vreau ca Bacaul sa aiba un primar social-democrat!”. Ponta le-a cerut delegatilor la Conferinta Judeteana ca in primavara sa stie “toti candidatii pentru alegeri”, desemnati printr-un sondaj adevarat.

Victor Ponta a precizat nu vrea alianta nici cu PNL, nici cu PD-L, vrea cel putin 51 la suta la alegerile din 2012 si la prezidentiale: “Orice batalie interna se amana pana cand vom castiga alegerile. Trebuie sa intelegem ca niciun inamic nu se afla in sala”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult