Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hunor Kelemen: Maghiarii nu sunt vinovaţi de rezultatul referendumului

Hunor Kelemen: Maghiarii nu sunt vinovaţi de rezultatul referendumului

scris de Laurentiu Banches
331 Afisari

Preşedintele UDMR a afirmat, după anunţarea rezultatelor parţiale ale votului de duminică, 29 iulie, că nu poate accepta ca maghiarii să fie consideraţi vinovaţi pentru acest referendum.

kelemen hunor

Hunor Kelemen: Maghiarii nu sunt vinovaţi de rezultatul referendumului

Liderul UDMR, Kelemen Hunor a precizat, potrivit mediafax, că după prezentarea rezultatelor estimate pentru ora 23:00, „ deocamdată nimeni nu poate spune cine a câştigat: nici cei care au fost la vot şi nici cei care au stat acasă pentru că la această oră nu se ştie care este participarea – dacă este peste 50% sau la limită”. La acea oră pentru judeţul Harghita prezenţa vot a fost estimată la doar 11.56%, în timp ce pentru Covasna aceasta a fost de 20,6%, cele mai mici procente din ţară, Kelemen menţionând că în secuime faptul că prezenţa la vot a fost scăzută nu este o noutate.

De asemenea, referitor la speculaţiile făcute privind votul comunităţii maghiare la referendum, preşedintele UDMR a anunţat că „nu putem accepta ca maghiarii să fie declaraţi vinivaţi pentru acest rezultat, care nu este final”. Kelemen a adăugat şi că respinge orice speculaţie privind rolul comunităţii maghiare la acest vot, care ar fi fost indemnată de premierul Viktor Orban să nu se prezinte la referendum.

4 comentarii

Tom Cc 30-07-2012 - 08:54

Taci mai boanghina !!! a-ti fost , sunteti si ve-ti fi”curva” politica !!

ein deutscher 30-07-2012 - 11:44

Jagardelelor, ati ramas fara os si acum jucati cum va canta tatuca Orban! Mars in Magyarorszag sau cum i-o zice, cu gulasul vostru cu tot!

MI-5 30-07-2012 - 12:51

Unguri si secui sunt vinovati pentru ne-prezentarea la vot.
Fapta se numeste sabotaj politic.
Am avut nevoie de aceasta dovada, pentru a nu mai fi primiti nici odata in vreun guvern.

Guvern fara unguri!

Tache 31-07-2012 - 06:04

blaga……blaga………..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult