Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Hunor: UDMR are multe motive pentru suspendarea lui Băsescu

Hunor: UDMR are multe motive pentru suspendarea lui Băsescu

scris de M.A.
4 afisari

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, miercuri, că „sunt foarte multe motive” pentru suspendarea lui Traian Băsescu.

UDMR are multe motive pentru suspendarea lui Băsescu

UDMR are multe motive pentru suspendarea lui Băsescu

De asemenea, Kelemen Hunor a precizat că UDMR ia în calcul ca parlamentarii săi să fie prezenţi în sală la votul pentru suspendare şi să voteze.

Preşedintele UDMR a afirmat că că se va lua o decizie cu privire la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu după ce va vedea documentul depus de USL. „Nu am văzut documentul. Nu cunoaştem conţinutul documentului. În momentul în care vom lua cunoştinţă de acest document, atunci vom lua şi noi o decizie. De aceea, nu vreau să fiu în acest moment nici foarte categoric, nici nehotărât. Eu consider că trebuie să vedem documentul şi apoi discutăm”, a declarat Kelemen Hunor.

El a mai spus că UDMR ia în calcul să fie prezent şi să voteze în plenul Parlamentului la şedinţa privind suspendarea preşedintelui Băsescu. Întrebat dacă el consideră că sunt suficiente motive pentru suspendarea şefului statului, Kelemen a spus: „Sunt foarte multe motive, bineînţeles”.

Viceliderul deputaţilor liberali Eugen Nicolăescu a anunţat miercuri că Uniunea Social Liberală va depune miercuri la prânz la Birourile permanente ale Parlamentului o cerere de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu. El a adăugat că este posibil ca joi să aibă loc o şedinţă de plen reunit al Camerelor Parlamentului în care să fie citită cererea privind suspendarea lui Traian Băsescu şi la care să fie invitat şi şeful statului.

10 comentarii

kapa 04-07-2012 - 13:19

udmr=curva suge p..a iar pe la spade se f..e
unpr=general ,onoare militara,harakiri=de unde
psd=continuatoul celui ce ne-a cucerit
pnl -=io tras una in cur ponta de ii stau ghilotii pana la adanci batraneti
pntcd=nu cunosc un popa ortodox sa tina de crestin democratie,de unde nu e nici d-zeu nu cere,patriarhul moscovei da.

urbos 04-07-2012 - 14:06

Spanzura-te vierme.

G 04-07-2012 - 15:21

Ticalosii !!!

Issac 05-07-2012 - 08:08

Sunt foarte multe motive, bineînţeles”.

de fapt unul singur …DESTRAMAREA ROMANIEI !

Un bun prilej pt a demonstra nefiabilitatea acestui stat ,necesitatea secesiunii Transilvaniei …..

un crestin 05-07-2012 - 08:42

Ce nu face udemereul sa ajunga din nou la guvernare? Sa-si arate loialitatea fata de usl, Kelemen ar fi in stare sa-i taie lui Basescu capul cu securea la taietor cum au procedat inaintasii lui cu romanii in Huedin

Misu 07-07-2012 - 11:58

Mai aveti de recuperat ceva averi. Sub basescu nu prea ati avut noroc. Cu astia mergeti la sigur. Plus statutul vostru nu al minoritatilor.

radu dan 08-07-2012 - 02:32

Sunteti niste lasi, nu cred ca reprezentati pe maghiarii din romania Trezitiva si voi maghiari si nu mai visati.

Ciu Huhu 08-07-2012 - 05:05

Esti un porc slugoi al dictatorului Basescu, ptiu!!!

rraducu radu 08-07-2012 - 02:37

Maghiari din toata tara trezitiva sa nu lasam o sleahta de tradatori sa distruga justita din tara adusa la parametri normali cat de cat de presedinte si europa.

Ciu Huhu 08-07-2012 - 05:04

Subscriu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult