Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ia neamule de aici! Nuntă de deputat PSD cu 1400 de invitaţi

Ia neamule de aici! Nuntă de deputat PSD cu 1400 de invitaţi

scris de P.C.R.
4 afisari

Peste o mie de persoane, între care liderii PSD Victor Ponta, Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, precum şi deputaţi şi senatori din alte partide, sunt aşteptate, sâmbătă, la Buzău, la nunta deputatului social-democrat Adrian Mocanu cu fiica unui cunoscut om de afaceri buzoian.

Adrian_Mocanu_nunta_PSD

Adrian Mocanu, un mire marca PSD, partid care deplânge sărăcirea românilor

Nunta deputatului PSD Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, cu Roberta Doloiu, fiica unui om de afaceri din Buzău, va avea loc la patinoarul din municipiu, naşii cuplului fiind primarul oraşului, Constantin Boşcodeală, şi soţia acestuia, Felicia.

La eveniment sunt aşteptaţi preşedintele PSD, Victor Ponta, precum şi Mircea Geoană, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea, Robert Negoiţă, Marian Vanghelie şi Adrian Năstase, dar şi politicieni buzoieni, între care deputatul PDL Cezar Preda şi vicepreşedintele PNL Cristi Bîgiu, scrie Mediafax.

„Am emoţii, deşi sunt conştient că de mine nu depind prea multe, eu trebuie să zic: «Da» la Starea Civilă, să stau drept în biserică, dar mai departe, eu personal, nu o să am ce face. Sper ca totul să iasă bine şi oaspeţii să fie mulţumiţi, pentru că una este să dai greş în faţa a 50 de familii şi alta este situaţia în faţa a 1.400 de invitaţi”, a declarat deputatul PSD Adrian Mocanu.

El a adăugat că meniul este tradiţional, cu sarmale şi friptură, însă nu vor lipsi delicatesele.

Bucătarul care va pregăti mâncarea va fi Antonio Passarelli, ajutat de alţi 30 de bucătari aduşi de la Bucureşti. În total, aceştia vor pregăti 4.000 de fripturi, circa 10.000 de sarmale, în timp ce tortul va cântări 120 de kilograme. Meniul cuprinde şi icre negre şi somon.

„Nu am dorit o nuntă de fiţe şi vrem ca totul să fie tradiţional. Nu voi avea o limuzină, ci voi merge cu o maşină obişnuită, voi merge în ziua nunţii cu plocon la naşi, aşa cum este tradiţia românească, cu curcan şi cu turtă, după care îi voi lua şi vom merge la mireasă. Drept dovadă că nu am dorit o nuntă fastuoasă, rochia miresii a fost făcută aici, în România, de un designer din Piatra Neamţ, iar costumul meu a fost făcut la Apaca, de Alexandru Ciucu, care îmi este prieten”, a spus Adrian Mocanu.

Printre artiştii care vor cânta la nunta deputatului social-democrat se numără Horia Brenciu, Paula Seling, Ovidiu Komornic, Aurel Tămaş, Matilda Pascal Cojocăriţa, Nicu Paleru şi Emilia Ghinescu, dar şi Orchestra de Muzică Populară a Radiodifuziunii Române.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nunta deputatului PSD Adrian Mocanu „rivalizează cu Scorpions”.

4 comentarii

geek-a-contra 11-06-2011 - 09:30

in adevaru’ zice ca 1200 invitati. in urmatorul ziar vom citi despre 1600, 1800, 2000… asta da, stire credibila……..

:) 11-06-2011 - 11:19

De fapt sunt 1000 de persoane :))),Iar cei 30 de bucatari adusi din bucuresti sunt de fapt ajutoare din buzau ,iar mincarea e de fapt pregatita de un bucatar buzoian de la tess supervizat de Antonio Passareli

MELI 11-06-2011 - 17:31

TOT PSD-ISTII SUNT CEI MAI HOTI SI CEI MAI BOGATI. TRAIASCA !

tanase marian 11-06-2011 - 20:36

ia neamule de aici,,neomenie de fapt,,.l am rugat pe domnul vangelie apoi pedomnul patriciu sa ma ajute am fost trdat de medicina sfanta a unui stat si nu pot sa merg cursiv nici nu se sinchisesc crapa an ei la toate partidele politice ce au reusit sa fure si sa prade,,.veti ajunge canva antr o puscarie de drept comun cu mana antinsa ,, cine ma ajuta nu pot sa merg bestiilor care va lafaiti an ce sti furat bestiilor de la orice partid politic nu mai sunt oameni de cuvant numai hoti si jefuitori,,.nihil sine deo../marian,,…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult