Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ilie Sârbu: Şapte-opt parlamentari ai Puterii ar vota moţiunea de cenzură

Ilie Sârbu: Şapte-opt parlamentari ai Puterii ar vota moţiunea de cenzură

scris de Ziua Veche
2 afisari

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat joi că şapte sau opt parlamentari din arcul guvernamental „tatonează terenul”, discută cu PSD pentru susţinerea moţiunii de cenzură, social-democratul susţinând că nu opoziţia încearcă să-i „seducă” pe aceştia.


„Sunt deja mulţi colegi, mulţi, sigur, la proporţia noastră de la Senat, la Cameră poate sunt puţini, dacă vorbim de şapte-opt oameni, care deja îşi pun această problemă. Şapte-opt oameni care tatonează terenul, discută cu noi, unii sunt speriaţi, încă mai există această frică, această teroare, care a intrat în sufletul românilor, nu numai al politicienilor, că nu se ştie în ce secundă se poate face un dosar oricăruia dintre noi. Sunt încă sub impulsul acestei mentalităţi, dar unii sunt hotăţi”, a declarat Ilie Sârbu la RFI România, potrivit Mediafax.

Sârbu a mai spus că parlamentarii care „tatonează terenul” sunt din toate partidele aflate în Guvern.”Oamenii sunt de la PDL, de la UNPR, chiar de la UDMR sunt oameni care stau pe gânduri la ora actuală. De data asta, argumentele nu sunt ale noastre, noi doar confirmăm. Argumentele vin din partea dânşilor, care ne spun ceea ce spunem şi noi, că nu se mai poate, că nu există o direcţie bună în care merge România, că actualul Guvern nu e capabil să scoată ţara din criză. Deci, nu încercăm noi să-i convingem sau să-i seducem politic, aşa cum se mai întâmplă, cu diverse promisiuni. Noi avem o discuţie prietenească, chiar bărbătească, le explicăm că văd şi ei ce se întâmplă. Argumentele de data aceasta sunt de partea lor”, a susţinut Ilie Sârbu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS