Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iliescu: Antonescu este „putin obraznic”, pentru „un pustan fara prea multa experienta politica”

Iliescu: Antonescu este „putin obraznic”, pentru „un pustan fara prea multa experienta politica”

scris de Ziua Veche
0 afisari

„Eu am vazut: Antonescu are stilul lui, si e putin obraznic la un pustan fara prea multa experienta politica, dar, in sfarsit, s-a trezit pe cai mari. Sunt mentalitati care se reflecta, dar si interesul lor (al liberalilor, n.r.) este ca sa mearga intr-o batalie politica impotriva acestei situatii. As propune o mai muta prudenta in abordarea disputelor firesti, ideologice, cu cei care se afla, de asemenea, in opozitie, si sa gasim un limbaj comun in eforturile noastre”, a spus Ion Iliescu, joi la Pitesti, conform Agerpres.


„Noi nu trebuie sa permitem iesirea din izolare a PDL si a lui Traian Basescu. Exista o anumita manevra – si din pacate si lipsa de maturitate a lui Crin Antonescu si a liberalior – au lansat pe piata disputa intre PNL si PSD. Asta e nevoie acum? In loc sa concentram intreaga batalie politica si sa avem si dialoguri cu liberalii? Obiectivul major pentru societatea romaneasca este sa inteleaga lumea raspunderea care revine pentru situatia din tara lui Basescu si partidului de la guvernare”, a mai afirmat Iliescu.

0 comentariu

Adrian D 13-03-2010 - 15:48

1 km de linie de metrou este mai ieftin decat 1 km de autostrada de suprafata intre Predeal si Brasov. Ia zi, tovarashu Bercovici, cine ia parandaratul?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult