Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iliescu: fiecare sesiune cu o motiune

Iliescu: fiecare sesiune cu o motiune

scris de Ziua Veche
2 afisari

Ion Iliescu a sustinut luni seara ideea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului Boc, informeaza Agerpres. „Datoria opozitiei este sa fie activa si formula ‘fiecare sesiune cu o motiune’ trebuie sa ramana totdeauna in vigoare, iar guvernantii trebuie sa fie in priza si opozitia sa-i ajute sa gaseasca solutii rationale la aceste probleme”, a argumentat presedintele de onoare al PSD. Ion Iliescu crede ca presedintele Traian Basescu, „care este principalul responsabil al unor masuri penalizatoare”, trebuie sa ia in seama propunerile ridicate luni in cadrul Consiliului Economic si Social. El a reafirmat ca masurile anuntate de Guvern trebuie schimbate, apreciind ca punctele de vedere ale participantilor la discutiile din CES sunt unele pertinente, in special cele ridicate de reprezentantii sindicatelor.

 

0 comentariu

paraipan 05-03-2010 - 14:03

S’a pierdut un …RECHIZITORIU? How come? Pai ce’i rechizitoriul lu’ Patriciu? O boaba de ..mazare? Mai sa fie?
Buuun! Acum, cine de la Justitzie „intra” la .. ma rog .. dat afara, beci, .. you know .. diverse pedepse ce se dau pt sustragere de docomente?
Hai sa vedem Min Justitziei ce zice. Se confirma o data in plus ceea ce am zis dintotdeauna, RO a ramas la nivel ’89 datorita Justitziei controlata de Secu.
Cu o Justitzie normala, RO era departe.

Suca 05-03-2010 - 14:45

[quote name=”paraipan”]S’a pierdut un …RECHIZITORIU? How come? Pai ce’i rechizitoriul lu’ Patriciu? O boaba de ..mazare? Mai sa fie?
Buuun! Acum, cine de la Justitzie „intra” la .. ma rog .. dat afara, beci, .. you know .. diverse pedepse ce se dau pt sustragere de docomente?
Hai sa vedem Min Justitziei ce zice. Se confirma o data in plus ceea ce am zis dintotdeauna, RO a ramas la nivel ’89 datorita Justitziei controlata de Secu.
Cu o Justitzie normala, RO era departe.[/quote]

Ca daca era Justitia „NORMALA” _ adica asa ca aia din USA unde-o conduce Masoneria prin CIA si AIPAC _ precis ca era plina cu amicii cumparatzi ai lui Patriciu…
Asta cumpara IN TOATE PARTIDELE, la fel face ca si AIPAC unde nu conteaza care-i presedinte in USA ca este omul AIPAC si VICELE este NUMIT DE AIPAC ca sa aibe grija de presh „sa n-o ia razna” precum Kennedy sau Eisenhower.
Lasa-ma dom’le cu Secu, astia-s coruptzi CA ASA-S EI FATATZI DE tarfele alea de mamicutze ce le au.
Secu a lui Ceaushu moare deja de batranetze, astia-s produsul Neo-Democracy, stilul SUD-AMERICAN cultivat de CIA in NOILE COLONII EUROPENE, cu mici interferentze PUTINISTE.
Carele Putinelul nici porcul ala nu-i mai breaz, ar putea face roccada cu OBAMA. Nici n-ai observa miscarea decat atentzionat de bronzolul kenianului … pardon americanului.

sorge 05-03-2010 - 18:00

Intr un proces ,care mi se taraganeste de peste 2 ani ,in prima perioada ,mi s a furat din dosar un act in copie ,chiar de avocatul piritilor .
Este o tehnica obisnuita sa ceri ca avocat dosarul si sa l descompletezi .
Ce se mai mira Patriciu ca a disparut parti din dosar ,doar este in avantajul lui sa trga de timp .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS