Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iliescu: Nu sunt încântat de numirea lui Rus la Interne

Iliescu: Nu sunt încântat de numirea lui Rus la Interne

scris de A.B.
4 afisari

Ion Iliescu nu vede cu ochi buni numirea lui Ioan Rus la Ministerul de Interne. El susţine că răspunderea pentru această numire va fi numai a premierului Victor Ponta. 

ion iliescuIon Iliescu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de numirea vechiului său inamic, Ioan Rus, la şefia Ministerului de Interne.

„Personal n-aş fi optat pentru această soluţie. Nu mă încântă numirea lui Rus la Interne. Dar Ponta l-a susţinut, iar răspunderea pentru această numire o va purta tot el”, a spus pentru gandul.roIon Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD, care nu a participat marţi la şedinţa CExN al PSD, a avut încă de marţi un schimb de păreri cu Victor Ponta, pe tema componenţei guvernului.

În 2005, Iliescu a căzut victimă unui joc de culise, „instrumentat” de grupul de la Cluj în favoarea lui Mircea Geoană. În fruntea disidenţei s-a aflat atunci chiar Rus.

Liderul PSD nu este primul care a criticat numirea clujeanului la conducerea MAI. Radu Mazăre spunea marţi că Rus este o dambla a lui Ponta.

Victor Ponta şi l-a asumat la pachet. A spus «E al meu, e damblaua mea». Poţi să accepţi un om ca dambla a unui prim-ministru. Dambla în ghilimele; probabil că are alte resorturi, care l-au determinat. Îl acceptăm, ce să facem”, a comentat Mazăre.

3 comentarii

urbos 03-05-2012 - 16:55

Are dreptate, animalul basist Rus, trebuia eliminat, nu facut ministru.

Mache 03-05-2012 - 17:17

Da’ de ce sa-l elimine cand se stie ca va avea o contributie hotaratoare la pierderea alegerilor din toamna de catre USL. 😉

urbos 03-05-2012 - 17:23

Mortul de la groapa nu se mai intoarce, dar imi pare bine ca nu te impaci cu gandul. Chinuie-te vierme. Hehehe!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult