Acasa Actualitate-InternaPolitica interna În ape tulburi: Udrea, neimportantă pentru Ungureanu

În ape tulburi: Udrea, neimportantă pentru Ungureanu

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Şeful Executivului, Mihai Răvan Ungureanu nu a rămas indiferent la acuzaţiile făcute de Elena Udrea la adresa sa, acuzaţii potrivit cărora premierul ar avea abordări „de rea credinţă”, de tipul unor jurnalişti de la Antena 3.

MR Ungureanu si Elena Udrea

foto: incont.ro

Premierul Ungureanu a evitat să comenteze declaraţiile Elenei Udrea privind bazinele de înot, pe motiv că subiectul nu este unul important. El a precizat însă că problema nu trebuie generalizată, aşa cum nici nu ar trebui întrebat dacă patronul acestui post TV are ceva cu tot Guvernul.

Întrebat dacă faptul că un fost ministru al Guvernului, cu bugetul cel mai mare, vicepreşedinte al PDL, face repetat afirmaţii ce ar putea să pară critice la adresa primului-ministru, iar acea persoană este şi apropiată de preşedintele Băsescu, înseamnă că este deja într-un conflict cu membri de vârf ai PDL sau anunţă un nou conflict între un premier şi membri respectivului partid sau ai coaliţiei, şeful Guvernului a afirmat că poate răspunde printr-o greşeală de logică pe care a sesizat-o în perioada în care era student.

„Eu nu vreau să pară nicicum arogant ceea ce urmează să vă spun acum, dar vreau să vă aduc un zâmbet pe buze: în anul I de Facultate studiam cu toţii logică, iar una dintre cele mai mari probleme ale tinerilor studenţi la istorie era să ajungă la examinator recunoscându-şi propriile greşeli de logică. Una dintre marile greşeli ale logicii formale este generalizarea, pornind de la un fapt şi inferând către mai multe fapte ca şi cum s-ar întâmpla la fel. E ca şi cum pe dumneavoastră v-aş întreba, în cazul în care între noi doi ar exista o relaţie tensionată – Doamne fereşte! – dacă este patronul dumneavoastră care are ceva cu tot Guvernul sau altfel, ori eu nu pornesc de la acest tip de judecată”, a spus Ungureanu.

Întrebat dacă această declaraţie reprezintă un atac la adresa patronului Antena 3, premierul a răspuns negativ, susţinând că a dorit doar să prezinte un exemplu de greşeală de logică.

18 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 14-03-2012 - 14:38

Domnul Prim-Ministru Mihai Razvan Ungureanu a dat dovada inca o data , aseara in cadrul emisiunii de la Antena 3 , ca este Cel Mai Bun Produs al intelectualitatii Romanesti de dupa 1989. Si iata ca apare din negura mioritica o SPERANTA ! FELICITARI Domnule Prim- Ministru ! Sfantul D U M N E Z E U SA VA BINECUVANTEZE !…parpanghel

Ciu Huhu 14-03-2012 - 18:24

Il lauzi pe NEDREPT, pe evreul tau UNGUREANU SLUGA PREASUPUSA A DICTATORULUI BASESCU, nu-i de mirare, si tu esti evreu!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 14-03-2012 - 20:08

Amice masterand in Psihohologie, nu l-am laudat , doar l-am apreciat si l-am inplorat pe SFANTUL D U M N E Z E U sa-l BINECUVANTEZE pentru binele PATRIEI Noastre COMUNE ! Ai ceva …impotriva!?!

Ciu Huhu 14-03-2012 - 21:59

De Iad nu scapi, NICIODATA!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 14-03-2012 - 22:07

Limbajul si abordarea seamana a preot neo-protestant, s-au a calugar , nicidecum a …masterand in psihohilogie!Determina tu insu-ti !

tomi 14-03-2012 - 22:26

Ciu Ciu ce sa facem de mine tot nu scapi doar daca te inghite iadul ca eu ca poporul ales al MARELUI DUMNEZEU am loc in loja, rezervat in RAI.
Te rog sa te conformezi,avem in sfirsit un prim ministru evreu inca un pic si tot guvernul Romaniei il vor forma evreii iar tu calugaras,vei trece la iudaism,vrei nu vrei.
tomi

urbos 14-03-2012 - 22:38

Dumnezeul vostru e un animal cu coarne si copite. Mirositi si va comportati ca el. Animale demente, criminale, mincinoase, puse numai pe furt si inselat. Piei!

tomi 14-03-2012 - 22:49

URBOS vezi ca ai înnebunit, bre tu nu vezi că-ți răspunzi ție însuți?
tomi

digital 14-03-2012 - 14:53

încă nu a făcut nimic de când e premier,abia acum vin scadențele lui boc,să vedem cum le gestionează,dar nu prea mai are loc de întors,decât să-și rupă gâtul…poate ăsta a și fost scopul….

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 14-03-2012 - 15:18

Toate ideile cu care – cica! – ar veni acest trepedus al lui Basescu SUNT FURATE de la Dan Diaconescu, de la partidul poporului, numai, cel care le paote transforma in realitate nu poate s-o faca decit cel care le-a gindit si le-a generat. Si, ca sa le transformi in realitate, aceste idei au ca punct de pornire alte idei care trebuiesc puse in fapt, inainte ca aceste idei pe care le-a preluat Ungureanu sa devina realitate, cum ar fi, 12 jurati in instante, aducerea in fata justitiei a INTREGII CLASE POLITICE de dupa 1989 si bagata inpuscarie iar acverile confiscate si redate poporului, etc.

digital 14-03-2012 - 15:56

mai repetă o singură dată cuvântul,”idei”și cei de la ZV vor fi nevoiți să cheme,smurd-ul….

Ciu Huhu 14-03-2012 - 18:26

DD e tigan, PP-DD e tiganie!

tomi 14-03-2012 - 22:51

ciu ciu iarasi gindesti cu voce tare?

Marian 14-03-2012 - 16:43

Daca MRU s-a apucat sa o apere pe Udrea ca a atras fonduri europene pentru bazine de inot si partii de schii nu face bine. SA ne spuna tov. Basescu ce a facut Udrea cu banii atrasi de la UE , ce mari combinate, complexe hoteliere, sau alte obiective au fost realizate de vedeta guvernului Boc? Multi din acei bani s-au dus spre firmele clientelare PDL-ului, presa a scris destul pe acest subiect.

Ciu Huhu 14-03-2012 - 20:20

In poza asta d-aici vedeti in ochii si plecaciunea tigancii din Plescoi supusenia fata de stapinul ei evreul MRU sclav al lui Basescu, ptiu, imi vine sa vomit!

tomi 14-03-2012 - 22:45

ciu ciu nebunu dai drumul si vomita,crezi ca primul ministru va demisiona din cauza depresiei tale? Ma bufneste risul cind te vad mergind la biserica si cintind Hatikva, imnul ISRAELULUI,sI aplaudindu-l pe domnul prim ministru Mihai Răvan Ungureanu. De cit ati dat din gura si jignit poporul si natiunea mea nici nu ati fi meritat o pedeapsa mai buna decit sa stati sub ordinele unui evreu.Ati primit ce meritati.Acum ma gindesc de-a deptul serios sa revin definitiv in ROMANIA si sa ocup postul de ministru al apararii,experienta politica am, pregatire militara am cu sacul,grad de ofiter in rezerva am,ce imi lipseste,doar citiva sustinatori ca Urbos,CIU CIU,Digital si restul companiei,va promit posturi serioase in domeniul de salubritate al ministerului.
tomi

digital 14-03-2012 - 23:58

bă,tomi prost,tu nu ești în stare sș rânești la GAZ-ul unițății,cine drq crezi că-ți dă ție un minister pe mână?!
pleacă la furat scuturi din alea d-ale voastre…

frusinache 14-03-2012 - 21:11

Orice om de buna credinta, si cu atat mai mult un pastor de suflete se bucura, si se implineste cand vede apropierea intre oameni , indiferent de credinta, religie , sex sau apartenenta la o formatiune politica .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult