Acasa Actualitate-InternaPolitica interna În ce birou stă Crin Antonescu la Cotroceni

În ce birou stă Crin Antonescu la Cotroceni

scris de M.I.
1 afisari

Traian Băsescu a declarat că biroul său de la Palatul Cotroceni a fost sigilat, la fel ca şi documentele sale, la care preşedintele interimar Crin Antonescu nu are acces.

În ce birou stă Crin Antonescu la Cotroceni

Biroul meu s-a sigilat, toate documentele secrete din cabinetul preşedintelui României sunt sigilate. Nu se poate intra în biroul preşedintelui României, preşedintele interimar foloseşte biroul de deasupra biroului preşedintelui, un etaj mai sus”, a afirmat luni seara Băsescu, la B1 TV. Crin Antonescu ocupă biroul fostului preşedinte Ion Iliescu.
Întrebat despre documentele la care preşedintele interimar are acces, Băsescu a precizat că acesta nu are acces la dosarele sparte, „alea sparte din istoria României, pentru că acolo sunt lucruri ştiute şi neştiute public”. Preşedintele suspendat a mai spus că nu trebuie să se creadă că preşedintele interimar este unul „fără mijloace”.
El a subliniat, potrivit Agerpres, că pe perioada suspendării nu primeşte bani şi, prin urmare, ar putea să devină şomer. „Nu primesc salariu, nu primesc nimic. Sunt cetăţeanul Traian Băsescu şi mi se spune ‘preşedintele suspendat’, fără loc de muncă. Deci, pot să mă duc la Forţele de Muncă în perioada asta, să câştig un ban”, a glumit Băsescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult