Acasa Actualitate-InternaPolitica interna În ciuda avertizării de tsunami, Mazăre pleacă de Paşti în Madagascar

În ciuda avertizării de tsunami, Mazăre pleacă de Paşti în Madagascar

scris de Marius Bâtcă
13 afisari

La finalul şedinţei de Consiliu Local Constanţa, desfăşurată joi la hotelul Malibu din Mamaia, consilierii şi primarul Radu Mazăre au aflat de cutremurul din Oceanul Pacific şi de avertizarea de tsunami valabilă în următoarele ore pentru 28 de state riverane Oceanului Pacific şi celui Indian.

Radu MazareÎntrebarea firească pe buzele tuturor a fost dacă edilul Constanţei va renunţa la planurile sale de a-şi petrece vacanţa de Paşti în Madagascar, ţară aflată pe lista celor care au primit avertisment de ţsunami.

Râzând, Radu Mazăre a spus că nu i-a fost lui teamă şi i-a rezistat şefului statului, Traian Băsescu, şi că nu o să se teamă de o avertizare. Cu atât mai mult cu cât el va pleca de-abia mâine din ţară, iar drumul până în Madagascar durează 24 de ore. „Până ajungem noi, va trece şi asta” – a spus Radu Mazăre. Siguranţa sa nu l-a împiedicat totuşi să ceară explicaţii vizavi de propagarea valurilor seismice care pot spulbera vieţi omeneşti şi oraşe întregi.

Radu Mazăre va pleca într-o vacanţă de o săptămână în Madagascar, împreună cu mai mulţi prieteni, dar şi cu mama sa şi cu mama preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Cele două mame se vor distra citind şi jucând canasta, în vreme ce edilul Constanţei vrea să se dea cu zmeul.

Pentru că vor petrece sărbătorile de Paşti acolo, mama primarului Radu Mazăre, Gabriela Mazăre, va pune în bagaje şi ouă roşii, cozonac, dar şi friptură de miel.

Grupul va călători cu avionul la clasa a II-a, deoarece la clasa business este prea scump biletul de călătorie. În Madagascar, însă, cheltuielile nu vor fi prea mari; cazarea şi masă costă 25 de euro/zi.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 16:56

Modest a devenit leguma de la malul marii. Cu 25 de ieuroi si poate defila in pas de gasca in fata metiselor. Doar la un pas de scrantitu, face seful lui, meekul tetulescu ,doar ca in DUBAI distractia este si mai modesta. 20.000(doua zeci de mii ) de euro ,pe cap ! Si dupa surse Pontacu a deplasat si doi copii si nevasta din dotare( de bona Thai ,nici pomeneala) iar Dl. GHITA de la ASESOFT ,companionul platitor ? insoteste in ultima vreme pe dl. procuror pe Mapamond…

destin 13-04-2012 - 09:08

La facerea lumii, Dumnezeu, ca să-i ajute pe oameni să prospere, a hotărât să dea câte două virturţi fiecărei naţii. Astfel, elveţienii sunt ordonaţi şi respectuoşi, nemţii – disciplinaţi şi raţionali, englezii – perseverenţi şi studioşi, japonezii – muncitori şi răbdători,
ungurii – hotărâţi şi buni meseriaşi, francezii – culţi şi rafinaţi, spaniolii – veseli şi ospitalieri. La români, i-a spus î…ngerului consilier că românii vor fi inteligenţi, cinstiţi şi buni politicieni. După ce a publicat hotărârea în „Monitorul celest”, îngerul a remarcat faptul că românii au trei virtuţi, spre deosebire de toţi ceilalţi, care au numai două şi l-a întrebat pe Dumnezeu dacă astfel nu ar depăşi celelalte naţii.
– Aşa e, a spus Dumnezeu. Să revenim cu o Ordonanţă de Urgenţă, pentru că virtuţile nu se mai pot lua înapoi, în care spunem că nimeni nu va putea folosi mai mult de două în acelaşi timp. Se explică astfel de ce românii care sunt inteligenţi şi cinstiţi nu fac politică, cei cinstiţi şi care fac politică nu sunt inteligenţi,
iar cei care fac politică şi sunt inteligenţi nu sunt cinstiţi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult