Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Inca o demisie in PNL: deputatul Mihai Banu

Inca o demisie in PNL: deputatul Mihai Banu

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Deputatul Mihai Banu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca a demisionat din PNL pentru ca se simte ignorat, precizand ca nu se mai simte confortabil in organizatia de Bacau, despre care spune ca e condusa cu autoritarism de Romeo Stavarache, el anuntand ca se va inscrie vineri in PDL. Intrebat daca este adevarat ca demisioneaza din PNL, Mihai Banu a raspuns: „Este foarte adevarat”.


La vremea asta ma simt ignorat. Nu mai incearca nimeni sa valorifice experienta pe care o detin intr-un anumit domeniu. In plus, s-a creat o stare de disconfort, fara perspective de a se imbunatati in cadrul organizatiei noastre (PNL Bacau – n.r.). E ca si intr-o casnicie, nu ma mai simt confortabil. Nu mai cred ca ma pot manifesta in aceasta organizatie. Intre mine si Stavarache exista o diferenta totala de viziune asupra organizatiilor politice„, a spus Banu. El a criticat „autoritarismul” actualului sef al filialei PNL Bacau, anuntand ca se va inscrie vineri in PDL.

0 comentariu

Huhu Ciu. 02-03-2010 - 08:43

Mint de sting.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult