Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Începe lupta pentru ciolan în PNL

Începe lupta pentru ciolan în PNL

scris de A.H.
2 afisari

PNL a început, marți, consultările interne cu privire la șefia partidului, a declarat președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis.

Începe lupta pentru ciolan în PNL.

„Începem astăzi o serie de întâlniri regionale în care am dorit să-i invit pe cei care candidează la președinția partidului să-și expună gândurile, iar colegii din partid să vină cu întrebări, cu diferite sugestii, deci pe scurt o consultare internă în vederea pregătirii pentru congresul partidului de la sfârșitul lunii”, a spus Iohannis, la Palatul Parlamentului.

El a spus că dorește să vorbească cu liberalii despre unificarea dreptei, aderarea PNL la ALDE, candidatul la prezidențiale.

„Vreau să subliniez importanța competiției interne din partid pentru alegerile care vor fi pentru președinte și pentru funcțiile de vicepreședinți”, a spus Iohannis.

Liderul PNL și-a exprimat speranța ca la aceste consultări să fie prezent și senatorul PNL Ioan Ghișe, care și-a anunțat candidatura la șefia partidului.

Pe de altă parte, el a arătat că nu este îngrijorat de faptul că fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, ar putea reveni în cursa pentru prezidențiale, afirmând că vede această competiție ca fiind deschisă și că nu vrea să o închidă el artificial.

Consultările în PNL se vor desfășura și în teritoriu.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-06-2014 - 16:52

C a r e Liberali , care ?
LIBER ALLES _PULLES !

IO vad un nou serial ;
SUFERINTELE TANARULUI WERTHER , pardon WERNER !
IN varianta …multe casse , multe casse !

Titircă Inimăbună 18-06-2014 - 01:25

o mica urare domnului Tariceanu zis si Răzgândescu:

ZBARCA BABA PE LOPATA, IA MAI PESEDESTE O DATA!

mircea 18-06-2014 - 07:16

si uite cum se repeta scenariul din 2004,cand s-a facut rocada Stolojan-Basescu si au urmat 10 ani de decadere si disolutia identitatii si imaginei ,A inflorit hotia,marlania si nedreptatea sub domnia fagmiliei Basescu.

UnUL 18-06-2014 - 07:25

Dincolo de faptul că se spune „imaginii” și nu „imaginei”, postarea ta e hazoasă. Chestia cu „disolutia identitatii si imaginei” e chiar hilară.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult