Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Incredibil, dar adevărat. Băsescu live la staţia lui Vîntu

Incredibil, dar adevărat. Băsescu live la staţia lui Vîntu

scris de P.C.R.
3 afisari

Preşedintele Băsescu este invitat la Realitatea Tv, în această seară, începând cu ora 21.15.

Traian Basescu

foto:Agerpres

Jurnalistul Cătălin Striblea îl va intervieva la Palatul Cotroceni.

Realitatea precizează că ultima apariţie a preşedintelui Traian Băsescu la postul Realitatea TV a avut loc pe 26 noiembrie 2009, înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, când în emisiunea la care participa i-a fost prezentat de către moderator filmuleţul în care părea să lovească un copil în timpul unui miting electoral.

„O să mă uit şi o să vă dau o explicaţie”, a declarat Băsescu, după ce într-o emisiune la Realitatea TV la care se afla s-a difuzat un scurt film în care apare că ar lovi un copil. Întrebat dacă este de părere că este un trucaj, preşedintele a spus că nu poate afirma acest lucru. „Nu-mi dau seama. A spus copilul ceva, a vorbit urât? Ce-a făcut?”, s-a mai întrebat el.

7 comentarii

Huhu Ciu 23-03-2011 - 16:50

Praf ii face pe liberali!

mosu Vangu 23-03-2011 - 17:05

mda, pai baba Vanga a spus clar: revenirea la guvernare a liberalilor, dupa o pauza de 27 ani, va fi scurta si ca urmare a rascoalei populatiei partidul se desfiiteaza, iar sediul acestuia de pe bulevardul Traian Basescu este ras din temelii de furia populara. Dar, la interventia presedintei Udrea membrii partidului liberal nu sufera agresiuni majore, insa pt sigurantza lor personala sunt internati temporar in lagare pazite de armata. Protectia armata reuseste sa dejoace cele cateva mici incercari de linsaj si lucrurile intra in normal in mai putin de un an.

pathfinder 23-03-2011 - 19:29

Bre Hapciu, astia de la iRealitatea nu-s liberali.
Nici Antonescu nu-i saracu, da ce sa-i faci…

Ciu Huhu 23-03-2011 - 19:54

Bai portocaliu abject, vezi ca dupa nick-ul meu Huhu Ciu se ascunde un gunoi la fel de mare ca tine, pedelist-basist-portocaliu!

Basescu a distrus si Realitatea TV!

Aolica 23-03-2011 - 17:35

deci ce retinem?
nici in momente cu adevarat cruciale Basescu nu minte.
asta e lucru rar!

Ciu Huhu 23-03-2011 - 19:56

Toata lumea stie ca Basescu a mintit de multe ori, in public!

ionion 24-03-2011 - 06:57

pai tot Basescu ala e presedinte, parca era vorba altfel

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult