Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Independentii isi fac partid

Independentii isi fac partid

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Parlamentarii independenti au depus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de inregistrare a unei noi formatiuni politice – Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR).


Saptamana trecuta, senatorul Liviu Campanu a anuntat coordonatele noii formatiuni politice. „Noua formatiune pe care o vom crea va fi o formatiune de centru-stanga, a carei denumire este Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si sper ca, in cursul saptamanii viitoare, sa o putem inregistra la Tribunal”, declara atunci Campanu. Sigla noului partid este compusa din initialele partidului asezate pe un scut, in fata unei acvile ce tine in cioc o cruce. „Culorile formatiunii vor fi alb si rosu, culorile socialistilor europeni. Rosu si alb sunt si culorile cu care Obama a castigat alegerile in SUA si sper sa fie de bun augur”, a declarat senatorul independent. Independentii au inchiriat deja, potrivit senatorului, doua imobile in Capitala, unul destinat sediului central si unul pentru organizatia de Bucuresti.

0 comentariu

Adrian D 28-02-2010 - 16:47

Cu un asa pedigree, ce se va alege de istoria noastra recenta?
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Tismaneanu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult