Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Independentii se subtiaza: Campanu si Apostolache il refuza pe Oprea

Independentii se subtiaza: Campanu si Apostolache il refuza pe Oprea

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Imediat ce s-a transformat din grup al independentilor in partid cu acte in regula, formatiunea ministrului apararii Gabriel Oprea a incetat sa mai fie atragatoare pentru nemultumitii din Parlament. Astazi, senatorul Liviu Campanu, liderul grupului independentilor din Camera Superioara, a anuntat ca nu este interesat de noul partid, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. In acelasi timp, ultimul “dezertor” din PSD, deputatul Mihai Apostolache, a preferat sa se inscrie direct in PDL.

Daca pornim pe un drum gresit asa cum simt eu ca se intampla in momentul de fata cu UNPR nu vom reusi sa facem altceva decat un nou partid politic in interesele politicienilor nu al electoratului”, a motivat Campanu la Realitatea TV decizia sa de a ramane independent. Campanu a fost ales senator de Botosani din partea PNL in 2008, dar i-a parasit pe liberali anul trecut, devenind liderul grupului independentilor.

Tot luni, deputatul de Prahova Mihai Apostolache si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in PDL, afirmand intr-o conferinta de presa ca actuala conducere social-democrata nu va reusi sa reformeze partidul. Potrivit lui Apostolache, Victor Ponta conduce „o masina a carei directie nu este tinuta de el”. El a facut anuntul avand-o alaturi pe Roberta Anastase, sefa Camerei, dar si presedintele PDL Prahova. Trecerea la PDL i-ar permite lui Apostolache sa isi puna in aplicare proiectele pe care le are in zona Teleajen, potrivit spuselor acestuia. Apostolache devine astfel al noualea deputat care se inscrie in grupul PDL anul acesta, dupa Ioan Timis, Dan Pasat, Dan Mihai Marian, Cristina Elena Dobre, Viorel Balcan, Gheorghe Coroama, Cristian Burlacu si Marin Bobes.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult