Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Infiintarea Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, pe masa Guvernului

Infiintarea Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, pe masa Guvernului

scris de Ziua Veche
2 afisari

 Guvernul Romaniei ar putea lua in discutie vineri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Cetatenie.


 

Traian Basescu a precizat la Chisinau ca Guvernul roman va adopta vineri o ordonanta de urgenta care prevede deschiderea unei agentii speciale de acordare a cetateniei romane, cu sediul in Bucuresti si cu unitati teritoriale la Iasi, Galati, Suceava, Cluj si Timisoara. De asemenea, Basescu a mai spus ca, „pana in 2008, au primit cetatenia romana doar 2400 de moldoveni. Dupa adoptarea noilor prevederi, in anul 2009, au fost procesate 20 mii de dosare, 14 mii de persoane au primit deja cetatenia, restul sunt programati sa vina sa depuna juramantul. Speram ca odata cu crearea noii Agentii aceste cifre sa creasca si nimeni sa nu mai treaca prin umilinta birocratica”.

0 comentariu

Liviu 22-02-2010 - 23:05

D-nul Pop face in mod normal o citarea numai a unor parti din intrebarile puse dar de raspuns a raspuns la intreaga problematica din acestea. Problema este ca in acest fel nu prea se inteleg unele lucruri (mai ales pentru cei care nu au citit intrebarile complete) asa ca cred ca se impune o trimitere la pagina cu intrebarile !

Totodata semnalez faptul ca foarte multe alte pagini cu articole sau comentarii nu se mai pot regasi la niciuna dintre rubricile forumului, fiind astfel imposibil sa urmaresti un comentariu … Probabil pentru situatia de fata inca o rubrica cu titlul „Intrebari si raspunsuri” (de exemplu) este imperios necesara !

Viorica Ianc 23-02-2010 - 03:09

Uneori se asociaza nestinta de carte cu
saracia.
Africa este saraca ! Congo fiind tara
francofona nu poate fi la fel de saraca
cum este comunista Zimbabwe !
Avem o familie din Congo, sa zic asa, ne
este prietena !
Domnul Pop ar putea sa viziteze Africa si
nestinta de carte sau frica de invatatura
sa nu asocieze asa de general !
In Romania multe valori s-au inversat !
Sunt nunumai africani(africane) saraci
toba de carte si specialisti analfabeti
din Europa sau Statele Unite !

Liviu 23-02-2010 - 21:41

O citez (manual !): „In Romania multe valori s-au inversat ! Sunt nu numai africani(africane) saraci toba de carte DAR (nota mea) si specialisti analfabeti din Europa sau Statele Unite !”

Am observat o chestie interesanta: unii amerecani nici nu mai stiu sa scrie cu litere DE TIPAR mici !!! Scriu numai cu litere de tipar mari si eventual il fac pe „E” sau o alta litera in format mic si eventual „de mana” ! Scrierea „de mana” a devenit si pentru o o chestie destula de complicata … Cine mai scrie in ziua de astazi cu litere mari de mana ?!!! Unii nici nu mai stiu cum se fac si se minuneaza cand le regasesc in caietele copiilor lor ! O sa ajungem si noi cat de curand ca amerecanii: grasi, deformati, haraitori, egoisti, individualisti si analfabeti !!!

In ceea ce priveste comparatia cu Congo este fara indoiala o „scapare”a d-lui Pop … Chiar daca ar fi fost asa nu ar fi trebuit sa fie spus ! Nu de alta dar „ce tie nu-ti place altuia nu-i face !”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult