Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, lansată de MRU

Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, lansată de MRU

scris de A.B.
6 afisari

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat  Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, precizând că este o coincidenţă de calendar lansarea acesteia în ziua în care în Parlament se discută suspendarea preşedintelui Traian Băsescu..

ungureanu

foto: rtv.net

„Ne bucură şi ne mâhneşte că lansăm Iniţiativa Civică în aceste zile. Ne mâhneşte pentru că ea coincide cu un moment de cumpănă din viaţa cetăţenilor. Ne bucură pentru că nu suntem singuri. Suntem foarte mulţi”, a declarat pentru Realitatea TV Mihai Răzvan Ungureanu. În opinia sa, ceea ce impune victoria acestei Iniţiative Civice este chiar situaţia de fapt. „În cazul în care tăceam, oameni precum Victor Ponta sau Crin Antonescu urmau să  apareze o ţară întreagă. Nu putem asista la acest proces cu mâinile în sân”, a precizat MRU. El a subliniat că asemenea lovituri de stat parlamentare, puciuri politice, ar trebui să nu se mai întâmple şi că există pentru lucrurile rele un sfârşit. Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că în opinia sa, suspendarea preşedintelui este neconstituţională, ilegitimă şi reprezintă una dintre cele mai nenorocite făcături. Cât despre lansarea Iniţiativei în ziua suspendării preşedintelui, MRU a spus că pur şi simplu este o coincidenţă de calendar.La lansarea Iniţiativei Civice de Centru-Drapta au fost prezenţi şi  lideri ai PDL: Monica Macovei, prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda şi parlamentari ai partidului, printre care Theodor Palologu şi Gelu Vişan, precum şi fostul ministru de externe Teodor Baconschi politice” din ultima perioadă.

11 comentarii

alexandroiu lucian ion 06-07-2012 - 15:03

Sunt cu voi total.Anuntati clar ce putem face spre a ajuta in continuare.
Cu stima Lucian Ion Alexandroiu

BULA 06-07-2012 - 16:02

La ce sa ajuti ma, la instrainarea resurselor naturale ale Romaniei ? Vrei sa ai si tu o mica parte din comisionul primit pentru Rosia Montana si Cupru Min ?

Mircea Moldovan 06-07-2012 - 15:14

Daca Initiativa Civica va avea ca prioritate reformarea clasei politice, atunci este un lucru foarte bun si ma inscriu si eu!

BULA 06-07-2012 - 15:58

Bine ca zisasi chestia asta, ca erai pe punctul de a adormi.

BULA 06-07-2012 - 16:04

MRU si-a dat arama pe fata si si-a pierdut increderea majoritatii romanilor. Este pe linie moarta, din punct de vedere politic, chiar daca incearca unii sa-l reanimeze cu tubul de oxigen.

Simion Claudiu 06-07-2012 - 19:35

Dorim ( eu , familia si prietenii ) sa ne inscriem in Initiativa Civica de Centru Dreapta .
Doamne , ajuta !

jan dinu 06-07-2012 - 20:07

Mah CLAUDIU ,mah ….Mihai Razvan Ungureanu dupa ce
Basescu este suspendat in circa – una ora – emigreaza in Israel ca
acolo se simte mai in sigurantza chiar daca mai cad niste bombe
lacrimogene de peste ZID ! Primul lucru care-l face dupa ce ajunge acolo
merge la – ZIDUL PLINGERII – shi-l roaga pe – ADONAI – (G-d ) sa-i dea viza
shi expresedintelui pentru un loc de veci in pamintul nemului de care apartine !
JD-USA

tiberiu 07-07-2012 - 11:59

La felul cum gandesti, ajung sa dau dreptatelui TUTEA

digital 06-07-2012 - 20:18

feriți-vă de…retardați!

tiberiu 07-07-2012 - 11:53

mult succes,unde se pot depune adeziuni

bobys 07-07-2012 - 23:07

Doresc sa ma inscriu in icc dreapta ,rog explicatii’.Nu fac,, nu am facut parte din nici un partid politic,din 1990 votez numai cu democratii de dreapta,Ratiu,Constantinescu,Basescu.Ajunge 50 de ani de comunism!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult