Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Instanța a amânat validarea lui Dominic Fritz

Instanța a amânat validarea lui Dominic Fritz

scris de Misu Andrei
71 afisari

Tribunalul Timiş a amânat marţi pronunţarea în legătură cu validarea mandatului de primar al Timișoarei câștigat de Dominic Fritz. Mai multe contestații au fost depuse împotriva validării mandatului noului primar.

Este trist că Timișoara este printre ultimele capitale de județ din România care va avea primarul validat. Am convingerea că timișorenii nu și-au dorit asta”, a spus Fritz într-o postare pe Facebook.

Felicitări colegei mele Clotilde Armand, validată astăzi, definitiv, ca primar al sectorului 1, care a avut de învins mașinăria vechilor partide nu doar în alegeri, ci și în Justiție. Împotriva ei au fost depuse 122 de contestații, nici una cu succes. Aștept și eu validarea mandatului meu de primar al Timișoarei, contestată de trei persoane care resping dreptul meu de cetățean european de a participa la alegerile locale, consfințit de tratatele europene, Constituția României și legea alegerilor locale”, a adăugat el, potrivit Mediafax.

Pronunțarea instanței va avea loc mâine. Nu am îndoieli că dreptul meu la candidatură va fi validat din nou, după ce deja a fost admis dosarul meu de candidatură, validată victoria mea pe baza acestui dosar, și, după ce am fost înscris din oficiu pe lista electorală a orașului, tocmai pentru că trăiesc aici”, a adăugat Fritz.

1 comentariu

ana 28-10-2020 - 12:07

Promit ca la proximele alegeri din Germania să merg să candidez la funcția de presedinte !Și am șanse reale de a fi aleasa,chiar dac nu am cetățenie …sau te pomeneșți ca nemții nu-s la fel de proșți ca și românii ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult