Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Într-o ţară a generalilor de carton, comemorăm eroii adevăraţi!

Într-o ţară a generalilor de carton, comemorăm eroii adevăraţi!

scris de Ziua Veche
5 afisari

Sâmbătă, 14 ianuarie, se împlinesc 118 ani de la naşterea Ecaterinei Teodoroiu. De aceea am ales aceasta zi sa semnăm Acordul de Colaborare cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) in Rezerva si Retragere, se arată într-un comunicat de presă al PNL Filiala Sector 2.

Într-o ţară a generalilor de carton, comemorăm eroii adevăraţi!

“Dorim să ne amintim că armata română a avut şi eroi adevăraţi, nu doar chelneri şi şantierişti ridicaţi peste noapte la rang de general, în urma unei ”ploi de stele” venită de la Cotroceni. De ziua femeii sublocotenent căzute la datorie, la numai 23 de ani, pe frontul Primului Război Mondial, noi, filiala PNL a Sectorului 2, fiindcă respectam haina militară, chiar daca unii o folosesc tot mai des drept accesoriu de carnaval, ne unim forţele cu SCMD, pe ai cărui membri îi vom sprijini să-şi apere drepturile.

Unii dintre ei au ajuns să trăiască de pe o zi pe alta tocmai din cauza hoardei uneperiste care a pus gheara pe Ministerul Apărării Naţionale. Filialele PNL si SCMD ale Sectorului 2 vor colabora pentru a face faţă mai usor provocarilor pe care le vom intâmpina în acest an electoral, in demersul nostru de a scăpa de actuala coaliţie de guvernământ si de a readuce România pe drumul ei firesc, democratic si european.

Ceremonia de semnare a Acordului va fi urmată de un simpozion dedicat Ecaterinei Teodoroiu, in cadrul căruia vor avea loc discuţii cu profesionişti autentici din structurile de apărare ale ţării printre care generali în rezervă, foşti şefi ai serviciilor secrete dar şi cu politicieni care au fost implicaţi în conducerea organismelor defensive ale României. Vă aşteptăm cu drag la sediul PNL Sectorul 2, din soseaua Stefan cel Mare numarul 31, festivitatile incep la ora 10:30”, se mai arată în comunicatul semnat de Dan Cristian Popescu, Preşedinte PNL Filiala Sector 2.

1 comentariu

TOM Cc 14-01-2012 - 21:22

In tinerete am facut parte timp de 3 ani din R.18 Mecanizat „Ecaterina Teodoroiu „din Caransebes .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult