Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Învestirea lui Haşotti: PNL pregătit pentru suspendarea lui Băsescu

Învestirea lui Haşotti: PNL pregătit pentru suspendarea lui Băsescu

scris de M.A.
5 afisari

Dacă preşedintele Traian Băsescu nu îl va învesti luni pe Puiu Haşotti la Cultură, PNL va cere declanşarea procedurii de suspendare, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Învestirea lui Haşotti: PNL pregătit pentru suspendarea lui Băsescu

Învestirea lui Haşotti: PNL pregătit pentru suspendarea lui Băsescu (foto: dcnews.ro)

“Dacă nu semnează luni, în conformitate cu prevederile legale, în conformitate cu Constituţia, învestirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurilor de suspendare”, a spus Crin Antonescu. Liderul PNL a susţinut, totuşi, că nu va fi nevoie să iniţieze aceste proceduri, deoarece Traian Băsescu va semna decretul de numire “ca notarul”.

Crin Antonescu a mai spus vineri că preşedintele Traian Băsescu nu va primi nici de la Puiu Haşotti şi nici de la Victor Ponta vreo declaraţie referitoare la teza de doctorat sau la lucrările ştiinţifice ale ministrului propus pentru Cultură.

„Dacă îi plac raporturile de forţă, atunci îi spun clar că nu va primi niciun fel de hârtie şi luni îl va investi pe Puiu Haşotti, şi vă asigur că o va face, fără să comenteze”, a mai spus Crin Antonescu. „Nici noi şi nici premierul Ponta nu suntem dispuşi să îi mai permitem lui Băsescu înjosirea acestor oameni politici”, a mai spus preşedintele PNL.

5 comentarii

Europeanuul 22-06-2012 - 11:39

Dl. Puiu Hasotii are o pregatire superioara. Eu incep sa cred ca Basescu se confrunta cu complexe.

vic 22-06-2012 - 13:42

suspendacu’ pogonici a rezolvat problemele romanilor ,si..dupa inlaturarea lui basescu ,cei care dau pafara’ dupa usl. vor primi multa UE’ si cirnati cu barba de la ponta’nidis ,felix si nepotu’ da’ bulibasa carici pogonici ,

ciufulici 22-06-2012 - 13:47

Asa este, si avem dovada. Ai vazut cum s-a purtat Antonescu in declaratie publica cu Campeanu? Ce este Basescu capsoman, dar ce Nero avem in Ponta si ce Caligula in Antonescu, Doamne fereste de mai rau!

ionut 23-06-2012 - 10:17

sa intelegem ca daca Crin ntonescu va ajunge presedinte va taia in carne vie si poporul va juca cum va canta USL????????????????????????

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult