Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ioan Mang a demisionat de la Educaţie

Ioan Mang a demisionat de la Educaţie

scris de A.B.
6 afisari

Ioan Mang şi-a dat demisia din fruntea Ministerului Educaţiei. Interimatul va fi preluat de Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social.

mang

foto: antena3.ro

Ministrul Educaţiei a demisionat. Premierul Victor Ponta a anunţat că Mang i-a solicitat încetarea activităţii la ministerul Educaţiei.  Demisia lui Mang vine în urma acuzaţiilor de plagiat.

„De azi înainte, domnul Mang se poate apăra şi sper să demonstreze tuturor că este nevinovat”, a declarat Victor Ponta.

Premierul s-a declarat nemulţumit de termenul pe care Comisia de Etică l-a stabilit pentru dosarul Mang.

„15 iunie este un termen aberant. Exact când încep examenele de bacalaureat”, a comentat Ponta.

El a recunoscut că decizia Comisiei l-a ajutat să semneze demisia lui Mang, pentru ca scandalul plagiatului să nu continue încă o lună.

Cel care va asigura inteimatul la Educaţie va fi Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social.

Premierul Ponta a precizat că o nouă numire în funcţia de ministru al Educaţiei o va face după examenele şcolare ce se apropie.

4 comentarii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 15-05-2012 - 18:30

Un guvern de papusi, oameni fara nici un renume, oameni slabi, pe mina carora au cazut ministere importante. De la o zi la alta ministri sint dezvaluiti in incapacitatea lor de a se ocupa de treburi publice. Man e onimica toata. USL-ul si pdl-ul, aceleasi mizerii, nu au pe nimeni care sa mai capteze increderea poporului, si care sa fie pusi in functii ministeriale. Tonta s-a grabit sa puna mina pe putere crezind ca, impreuna cu hoardele denemernici care se ascund in spatele lui, ei se vor intoarce la ceea ce stiu ei mai bine, sa ciste alegerile cu cadourile, cu bagatul fricii in cei care nu-i urmeaza, cu amenintarile, cu bataile asupra opozantilor. Poporul asteapta cu sufletul la gura sa-i dea afara pe viata pe acesti nemernici. Tonta degeaba se kka pe el cu incercarea de aducere la nivelul din 2010 al salariilor bugetarilor si a pensiilor, pt. ca „baietii destepti” au si dat drumul la inflatie, peste care, aprecierea euroului i-au scos din minti pe romani, care, peste 70 % sint datornici la banci, iar datoriile cresc mereu din cauza caderii leului. Platesti, platesti, dar tu ai aceeasi suma de bani de dat inapoi la banca. In aceste conditii de saracire totala, cind acum sintem anuntati ca am intrat abrupt in recesiune, in cine mai paote avea incredere poporul? In aceeiasi mizerabili: pnl, psd, pdl, aceleasi mizerii? Trebuie sa fii schizofrenic ca sa mai votezi pentru acesti nemernici.

Mache 15-05-2012 - 18:46

Another one bites the dust! 🙂

Guvernarea lui Ponta a ajuns ca un film de actiune cu rasturnari de situatii din cele mai neasteptate. Oare pe urmatorul ministru al invatamantului cu ce o sa-l mai dibuie? Cu furt de buzunare prin autobuze? Cleptomanie prin mall-uri 🙂 🙂 🙂

Ciu Huhu 15-05-2012 - 20:21

Esti disperat ca si tu si seful tau chior ve-ti fi bagati la puscarie, si vi se vor comfisca averile!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mache 15-05-2012 - 20:45

Pana una alta vad ca zboara USL-asii ca mustele din propria vizuina. 😉 Ce-ati patit mai Ciuciule? Chiar in halul asta ati ajuns ca nu sunteti in stare sa gasiti si voi unu’ acolo cu 4 clase ca sa-l puneti staroste la invatamant?! 🙂 🙂 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult