Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ioana Mihăilă, fostul ministru al Sănătății, pleacă din USR în partidul lui Cioloș

Ioana Mihăilă, fostul ministru al Sănătății, pleacă din USR în partidul lui Cioloș

scris de Misu Andrei
47 afisari

Fostul ministru al Sănătății Ioana Mihăilă a anunțat, luni, că pleacă din USR și se alătură partidului REPER. 

Foto: Facebook/Ioana Mihăilă

„Mă alătur REPER cu speranța că vom reuși să construim împreună o platformă în care politicile de sănătate să poată fi dezbătute, în care profesioniștii din domenii diferite să poată să contribuie pentru alinierea serviciilor medicale românești la aceleași standarde de calitate cu cele europene”, a declarat Ioana Mihăilă.

Tot luni, deputatul Andrei Lupu a anunțat că a demisionat din USR și s-a înscris în REPER.

Lupu spune că „USR a devenit un spațiu al conflictului permanent” și se alătură noii formațiuni politice REPER, înființată de Dacian Cioloș și alți europarlamentari care au plecat din USR.

„Cred însă că, în acest moment, USR a devenit un spațiu al conflictului permanent. Luptele dintre facțiuni ocupă toată activitatea partidului. Promovarea unor politici publice sau mesaje politice a ajuns să fie asumată mai degrabă de către consilieri angajați, în timp ce mare parte dintre aleși sunt prinși în dispute interne. Nu am fost ales de cetățeni pentru asta. Dimpotrivă, misiunea mea, ca membru al Parlamentului, este una constructivă, de a promova idei și proiecte care să devină realitate”, spune Lupu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult