Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iohannis asteapta explicatii in cazul politistului mort

Iohannis asteapta explicatii in cazul politistului mort

scris de D.P.
15 afisari

Președintele Klaus Iohannis a declarat duminică, la Arad, că este ”inadmisibil” că Guvernul nu a transmis o poziție oficială privind accidentul în care a murit polițistul Bogdan Cosmin Gigină, la cinci zile după eveniment, adăugând că îi poftește „de urgență” pe premierul Victor Ponta și ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, să prezinte ”lămuririle așteptate de opinia publică”.

klau siohannis la ziua armatei„În legătură cu acest eveniment am un singur comentariu de făcut: iată, suntem în a cincea zi și nu avem o luare de poziție oficială din partea Guvernului. Așa ceva este inadmisibil! Opinia publică așteaptă lămuriri și îi poftesc de urgență în fața microfoanelor pe domnii Oprea și Ponta să dea acestelămuriri. Și nu mă refer doar la partea penală a accidentului în care din nefericire a murit un polițist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică și la lămuriri de ordin general”, a afirmat președintele Iohannis, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor după ceremonia dedicată Zilei Armatei Române desfășurată la Arad.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a informat, printr-un comunicat faptul că până la finalul anchetei declanșate de Tribunalul București privind accidentul polițistului Bogdan Cosmin Gigină, ministerul și reprezentanții săi, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declarații publice referitoare la acest subiect.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult