Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iohannis despre ultima întâlnire politică cu Băsescu

Iohannis despre ultima întâlnire politică cu Băsescu

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la prezidențiale, Klaus Iohannis, a reiterat, marți, 19 august, la Alba Iulia, că ultima sa întâlnire politică avută cu președintele Traian Băsescu a fost în 2008.

Iohannis despre ultima întâlnire politică cu Băsescu (foto:pesurse.ro)

„Dacă definim ca întâlnire o întâlnire unde Traian Băsescu și cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim noi doi ca doi politicieni, eu mi-amintesc că a fost în 2008. Că ne-am întâlnit în sensul că am fost în aceeași biserică, la aceeași oră, pentru un eveniment religios și ne-am salutat, asta nu cred că se poate considera o întâlnire politică. Alte întâlniri nu îmi amintesc să fi avut și, cu certitudine, nu întâlniri în care să discutăm despre proiecte politice de vreun fel”, a declarat, într-o conferință de presă, Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Iohannis a participat, marți seara, la Alba Iulia, la o întâlnire cu membrii Colegiului Director al ACL Alba, la care au fost prezenți, de asemenea, vicepreședintele PNL Mihai Voicu, președintele CJ Mureș, liberalul Ciprian Dobre, primarul municipiului Arad, democrat-liberalul Gheorghe Falcă, liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, liderii ACL Alba, Teodor Atanasiu și Mircea Hava.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-08-2014 - 09:45

Daca a FOST sa FIE , chiar ULTIMA ;
inclin sa ne ….incredem !
Dar sa fie chiar ULTIMA ….
Cu DRIC la POARTA si cu T, in BERNA
la COTROCENI !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult