Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ion Iliescu nu ar vrea scut american

Ion Iliescu nu ar vrea scut american

scris de Ziua Veche
2 afisari

 Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a pronuntat joi cu jumatate de gura impotriva ideii de amplasarea a elementelor scutului anti-racheta in Romania. Ion Iliescu a avut o declaratie ambigua ca el ar fi impotriva amplasarii sistemului de scut antiracheta. Luat prin surprindere in timpul Consiliului National PSD, Iliescu a precizat ca nu cunoaste foarte bine subiectul si nu doreste sa se pronunte in lipa tuturor informatiilor.

Moscova nu comenteaza

 Kremlinul a refuzat sa comenteze anuntul presedintelui Basescu si a lasat sa se inteleaga ca va emite un comunicat oficial in cursul zilei de vineri, transmite agentia de presa Reuters. Aceeasi agentie apreciaza ca anuntul presedintelui Traian Basescu a venit pe neasteptate si ca presedintele Romaniei a dat putine detalii. Agentia de presa mai comenteaza ca aceasta mutare pare sa faca parte din noul plan al administratiei Obama pentru scutul antiracheta.

 Presa internationala cu ochii pe Romania 

Russia Today a titrat stirea cu anuntul presedintelui Basescu “Socul Scutului” anuntand-o in cateva propozitii scurte.

 AFP a transmis “fostul stat comunist a fost de acord sa participe in noul sistem antiracheta deoarece ii va acoperi intreg teritoriul”.

 BBC si-a insotit anuntul privind intentiile Romaniei de comentariul “SUA si-au reconfigurat planurile de protejare impotriva statelor imprevizibile”.

 RIA Novosti a preluat stirea ca Romania va gazdui elemente ale scutului anti-racheta laolalta cu declaratia presedintelui Basescu ca “Romania nu va gazdui un sistem indreptat impotriva Rusiei, ci impotriva altor amenintari”.

0 comentariu

tase 24-02-2010 - 06:34

D-LE MICLESCU
la DNA TIMIS PANA IN 2009 A FOST PROCUROR SEF SPERIUSI VLAD VASILE.
IN 2009 DNA CENTRAL A REDESCHIS UN DOSAR IN CAZUL TEPEI RADISSON IN CARE SPERIUSI A DAT NUP. ACEST NUP A FOST DAT PE SPAGA GRASA , AU FOST ARESTATI CEI DOI ASOCIATI PENTRU O ESCROCHERIE DE 3 MIL. EURO, SEFUL GARZII FINANCIARE TIMIS. TOTI ACESTIA AU FOST PROTEJATI DE SPERIUSI VASILE , CARE S-A PENSIONAT DE URGENTA INAINTE DE LIMITA SI A INTRAT IN MAGISTRATURA.
PUTETI D-LE MICLESCU SA-MI EXPLICATI DE CE ESTE PROTEJAT ACEST FOST PROCUROR CAND IN MOD EVIDENT I-A FAVORIZAT PE INFRACTORI? VA MULTUMESC

tase 24-02-2010 - 06:41

RECTIFIC SPERIUSI VLAD VASILE A INTRAT IN AVOCATURA LA BAROUL TIMIS.
CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA IN CAZUL ACESTUI MARE ESCROC EXPONENT AL LUPTEI ANTICORUPTIE SA FIE LASAT SA MANANCE O PENSIE DE SUTE DE MILIOANE PE LUNA?
IN SCHIMB EL A NENOROCIT O MULTIME DE NEVINOVATI PENTRU NISTE GAINARII PE BAZA IMAGINATIEI SALE SI NU PE PROBE CERTE.

dinu 29-03-2010 - 13:38

cu ‘respectul’ cuvenit il rog pe onorabilul ex-procuror si actual avocat sa ma reprezinte in cauza al carui protagonist sunt, caz instrumentat de acelasi onorabil magistrat si care de aprox.8 ani nu se finalizeaza cu o sentinta judecatoreasca. Aceasta este adevarata probatiune profesionala a specialistului A.H.M. Astept raspuns la aceasta provocare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS