Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ion Iliescu, meteorologul PSD, anunţă fenomene meteorologice “de mari dimensiuni”

Ion Iliescu, meteorologul PSD, anunţă fenomene meteorologice “de mari dimensiuni”

scris de A.H.
37 afisari

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a dorit să facă un apel miercuri către opinia publică, dar şi către autorităţile locale implicate, prin intermediul jurnaliştilor prezenţi la Comitetul Executiv Naţional al PSD, în privinţa posibilităţii apariţiei unor fenomene meteorologice ‘de mari dimensiuni’ care s-ar putea produce în această primăvară dacă s-ar suprapune cantităţi foarte mari de zăpadă cu ploile de sezon.

Ion Iliescu,meteorologul PSD, anunţă fenomene meteorologice "de mari dimensiuni"

De altfel, Ion Iliescu a făcut acest apel în cadrul reuniunii CExN către toţi reprezentanţii autorităţilor locale social-democrate participante la discuţii.

‘Le-am spus şi celor prezenţi: ne aşteaptă o primăvară complicată! Cantitatea asta foarte mare de zăpadă în funcţie de scenariul încălzirii de primăvară, poate crea probleme deosebite. Vom asista la un proces de încălzire masivă, mai ales că de-a lungul anilor s-au făcut defrişări sălbatice mai ales pe versanţii Carpaţilor Orientali. (…) Putem să ne aşteptăm la fenomene foarte grave, mai ales în Bazinul Siretului, unde sunt asemenea fenomene, la inundaţii de mari dimensiuni. Şi, de aceea, am spus să fie avertizate conducerile din toate judeţele, am discutat cu conducerea INMH (…) nişte scenarii în legătură cu diverse variante de topiri şi, Le-am spus şi celor prezenţi: ne aşteaptă o primăvară complicată! ‘, a detaliat fostul preşedinte.

Potrivit acestuia, avertizarea este necesară pentru ca toţi factorii responsabili să fie pregătiţi ‘măcar să evite pierderile foarte mari, pagubele foarte mari‘.

4 comentarii

florin 08-02-2012 - 20:25

Ce mai pune la punct maestrul manipul.arii publice?

Salut 08-02-2012 - 20:53

Pai nu stii sa citesti? Manipuleaza zapada sa cada, sa se topeasca, aparitia inundatiilor, chestii de genul asta.
In rest, in tara, totul e bine!

diana-BACAU- 08-02-2012 - 20:48

SA SE IA ACEASTA AVERTIZARE IN CONSIDERATIE.ESTE GROAZNIC SA MAI TRECEM ODATA PRIN INUNDATII.A TRECUT PUTIN DIN IULIE 2010 CIND NI S-A DARAMAT CASA (IN COMUNELE LIMITROFE ALE BACAULUI) SI AM PIERDUT TOT + MUNCA INAINTASILOR NOSTRII PARINTI SI BUNICI + spaima si depresia intregii familii,care ne-a marcat pe viata,etc.
DOMNUL ION ILIESCU ESTE FOARTE INDREPTATIT SA ANUNTE ACESTE FENOMENE METEOROLOGICE DISTRUGATOARE, ESTE DOMENIUL DUMNEALUI DE ACTIVITATE SI VREAU SA-I MULTUMESC PENTRU CA ESTE PRIMA PERSONALITATE PUBLICA A ROMANIEI CARUIA II PASA DE CEEA CE SE POATE INTAMPLA DUPA TOPIREA ACESTOR MORMANE DE ZAPEZI CAZUTE IN ACESTE ZILE, DUMNEZEU SA-I DE-A SANATATE SA NE MAI TRAIASCA MULTI ANI SI SA INSISTE ATAT CAT POATE LA TOATE AUTORITATILE LOCALE SA PREGATEASCA LOCUITORII DIN ZONELE DE RISC PENTRU INUNDATII.lumea necajita de la tara, nu are posibilitatea de a se stramuta in locuri ferite de inundatii.SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE CATASTROFE !!!!!!

nik 09-02-2012 - 10:15

acest kancer iliescu cat a fost presedinte de ce nu a rezolvat problema bazinului siret avand in vedere ca cu voturile acestora a ajuns presedinte dar tipic comunist facem si dregem pana ajung la ciolan dupa dumnezeu cu mila.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult