Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ionuț Stroe (PNL): „Nu se rupe nicio coaliție”

Ionuț Stroe (PNL): „Nu se rupe nicio coaliție”

scris de R. C.P.
155 Afisari

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că este exclusă ruperea coaliției de guvernare, în ciuda tensiunilor legate de organizarea alegerilor din acest an. Ionuț Stroe a subliniat că organizarea alegerilor nu ar trebui să afecteze modul în care funcționează coaliția și guvernarea PSD-PNL:

„Nu se rupe nicio coaliție. Declarația nu a fost în sensul că ne-am înțeles, a fost greșit interpretată și cred că intenționat greșit interpretată de o anumită parte a presei. Am spus că avem maturitatea să ne așezăm la masă, să organizăm niște alegeri împreună dacă se dorește acest șlucru și mai mult decât atât, să guvernăm împreună.

În ceea ce privește alegerile sau politica de alianță este o cu totul altă discuție. Noi ne-am prezentat punctul de vedere și tot timpul am fost pentru o guvernare stabilă lucru cu care suntem în continuare de acord. Suntem pentru o formulă de coaliție care să continue în acest an, restul  cu ruperea coaliției, cu fel de fel de povești de felul acesta sunt doar informații în mod greșit interpretate.

Organizarea alegerilor nu trebuie să afecteze funcționarea coaliției sau a guvernării. Credem că această discuție despre organizarea alegerilor ar trebui să se încheie cât mai repede pentru că oricum suntem într-o ușoară întârziere. E cel mai bine și pentru coaliție pentru a nu se da ocazia unor astfel de speculații, cu feld e fel de povești cu ruperea coaliției”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS