Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Dezbaterea IPP refuzata de Teo Trandafir

UPDATE: Dezbaterea IPP refuzata de Teo Trandafir

scris de Ziua Veche
1 afisari

UPDATE 19.39: Institutul pentru Politici Publice (IPP) a apreciat joi ca decizia Teodorei Trandafir de a nu participa la o dezbatere publica este gresita. Reprezentantii Institutului au aratat ca staff-ul de campanie al Lilianei Minca si-a aratat disponibilitatea ca aceasta sa participe la dezbatere, insa cel al Teodorei Trandafir le-a comunicat ca a decis sa anuleze orice discutie cu contracandidata sa din cauza campaniei negative desfasurate de aceasta.


 

“IPP intelege argumentele invocate de staff-ul de campanie al candidatei Teodora Trandafir, dar apreciaza in continuare ca decizia de a nu participa la dezbateri publice este una gresita, intrucat prin gestul ssu candidata PDL priveaza alegatorii de dreptul fundamental de a fi informati inainte de a se prezenta la urne”, a mai precizat Institutul intr-un comunicat de presa.

—————————————–

Institutul de Politici Publice (IPP) se ofera sa organizeze o dezbatere electorala pentru cele doua candidate la un mandat de deputat din Colegiul uninominal 19. Institutul sustine, intr-un comunicat de presa remis joi, ca “Orgoliile trebuie infrante de ratiune” si “lanseaza aceasta propunere de organizare de catre Institut a unei dezbateri finale televizate joi 22 aprilie 2010, odata cu invitatia pentru staff-ul domniilor lor de campanie de a se intalni la sediul IPP pentru a stabili detaliile”.  

Reprezentantii IPP arata ca au urmarit cu surprindere “declaratiile doamnelor Liliana Minca (reprezentand PSD + PC) si Teodora Trandafir (PDL) care isi aduc reciproc acuze incercand sa justifice de ce nu mai doresc sa participe la o confruntare in fata alegatorilor”. Din acest motiv, Institutul considera ca “sustinerea unei dezbateri ar trebui privita ca o datorie de catre candidate, alegatorii Colegiului uninominal nr. 19 avand dreptul la o cat mai buna informare asupra ofertei electorale, inainte de a se prezenta la vot”. IPP aminteste ca a acumulat deja experienta dupa ce a pus la punct dezbaterea finala pentru Presedintia Romaniei din toamna anului trecut, care a avut o audienta masiva, fapt ce denota ca acest mod de informare al alegatorilor e unul foarte important.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult