Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iubita lui Vanghelie, Oana Mizil, nu are noroc în PSD

Iubita lui Vanghelie, Oana Mizil, nu are noroc în PSD

scris de P.C.R.
2 afisari

Oana Mizil va fi înlocuită de la conducerea PSD Călăraşi, a decis , luni, Biroul Permanent al PSD.

Iubita lui Vanghelie, Oana Mizil, nu are noroc în PSD (foto Libertatea)

Oana Mizil a intrat în conflict cu conducerea centrală a PSD după ce, anul trecut, s-a opus deciziei CEX de înlocuire a lui Marian Vanghelie din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. De asemenea, Mizil a contestat decizia conducerii PSD de a sprijini, la alegerile locale, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi. Oanei Mizil i se reproşează faptul că nu a reuşit să ridice filiala, altădată una puternică a PSD.

Mizil conducea organizaţia din vara lui 2010, după ce Doru Ioan Tărăcilă a părăsit politica. Acum, mai mulţi pesedişti vehiculează varianta ca Tărăcilă să revină la cârmă. Tărăcilă are însă o imagine destul de proastă în judeţ.
Oana Mizil este foarte mediatizată în ultima vreme. Recent s-a aflat că se iubeşte cu Marian Vanghelie. Cei doi au dus recent ajutoare în Călăraşi, în localităţile afectate de ninsori.

2 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 06-03-2012 - 00:40

Lassa MisMizil tot matta esti pe deasupra ! LaMareAn van GHELION !De fapt , nu poti fi concomitant …si cu una’n alta si cu fonctia pe blazon !Mizilica -Mizilica fericita cu …yzulika !

mircea 06-03-2012 - 07:27

oana,marean si catalin sa migreze dupa aura +rudilli la onpr si sa cnsolideaza o flotila ciorditoare de dreapta garantat marca verificata in sectorul 5,cel mai murdar

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult