Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iubita lui Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil, a plecat din PSD. Atac la Dragnea

Iubita lui Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil, a plecat din PSD. Atac la Dragnea

scris de C.F.V.
3 afisari

Oana Niculescu-Mizil şi-a anunţat duminică demisia din PSD. Ea susţine că deja a primit oferte de la toate partidele şi că va lua în scurt timp o decizie cu privire la formaţiunea în care va activa în viitor.

Iubita lui Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil, a plecat din PSD. Atac la Dragnea

‘Este o decizie fermă a mea de a-mi da demisia din PSD. Este singura mea hotărâre în momentul de faţă, o să anunţ în scurt timp de hotărârea pe care o voi lua în acest sens. Vă spun sincer că la jumătate de oră după ce s-a anunţat acel eveniment (demiterea de la şefia organizaţiei Călăraşi – n.r.), în ziua de luni, am primit oferte de la toate partidele, în afara USL-ului. Le mulţumesc tuturor pentru ofertele făcute, voi lua decizia în scurt timp’ a spus Oana Niculescu-Mizil.
Oana Niculescu-Mizil a precizat că a încercat să contacteze conducerea PSD pentru a discuta despre decizia sa, dar nu a reuşit să vorbească cu nimeni. ‘Nu vreau să ascund faptul că s-au făcut multe alianţe între PSD şi PNL în anumite judeţe din ţară, doar pentru interese personale. Eu nu sunt constructor şi nu vreau să cred că anumiţi oameni din conducerea noastră şi-au pus şi interesele lor să primeze înaintea intereselor organizaţiilor judeţene PSD. Nu vreau să cred că domnul Dragnea, prin Tel Drum, are anumite interese cu domnul Filipescu, preşedinte de CJ, la nivel local. Dar eu zic că cel mai bine ar fi să-i întrebăm pe oamenii de acolo, pe membrii PSD care ştiu mai bine aceste lucruri’, a completat Mizil.
Oana Niculescu-Mizil a afirmat că a vorbit cu liderul executiv al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, care îi respectă decizia. ‘Nu m-am sfătuit, când am intrat în politică, nici cu domnul Vanghelie, nici cu nimeni altcineva. A fost decizia mea personală. Avem două cariere individuale, independente, cariere în viaţa politică românească. Dar, dânsul îmi respectă decizia pe care tocmai am comunicat-o. Este alături de mine, aşa cum şi eu sunt alături de dânsul în tot ce va face’, a spus Niculescu-Mizil.

4 comentarii

TOM Cc 11-03-2012 - 19:22

O javra mai putin !! Vezi Oana ca la Uniunea Naparcilor Prostanace din Romania sunt locuri de traseiste sau centuriste !!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 11-03-2012 - 19:31

MIZILIco trebuie sa te inveti, nu poti fi concomitent si cu …una’nalta si cu sufletul in rai. Lasa ca te face balaochesu Marean ,PRINTESA la ZABRAUTI !

Camelian Propinatiu 11-03-2012 - 22:49

Oricum e nasol ca votezi, si nu stii la ce partid se va duce alesul. Mai bine citesti liste de carti bune decât de candidati.

digital 11-03-2012 - 23:19

nu știu de ce te-ai mai obosit să scrii aici,mai bine scria-i niște dedicații pe cărțile alea bune….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult