Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iubitul Elenei Basescu a renuntat la functia de la ambasada din Paris

Iubitul Elenei Basescu a renuntat la functia de la ambasada din Paris

scris de Ziua Veche
7 afisari

 

.

Update: Bogdan Ionescu, alias „Syda”, logodnicul Elenei Basescu, si-a anuntat sambata retragerea din postul de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris, unde fusese numit de Ministerul Economiei. Ionescu isi motiveaza gestul printr-un comunicat de presa, in care sustine ca a fost supus unui „linsaj mediatic”, scria Hotnews.

Iubitul Elenei Basescu, Bogdan Ionescu, cunoscut si sub numele de Syda, va deveni secretar ecomomic al ambasadei Romaniei la Paris, scria vineri Libertatea.

La nici o luna de la data de 5 martie, cand a fost angajat, pe baza unui concurs pe un post aflat vacant, consilier la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Bogdan Ionescu a participat la un alt concurs. De data aceasta este vorba despre un post mult mai important, cel de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris. Si, fiind singurul concurent, l-a si castigat. Astfel, un angajat al departamentului Resurse Umane din minister a confirmat telefonic pentru publicatia citata ca, “prin concursul din 22 martie, Bogdan Adrian Ionescu a obtinut postul de la ambasada din Paris”.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult