Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Iulian Matache, noua propunere pentru Transporturi

Iulian Matache, noua propunere pentru Transporturi

scris de C.P.
11 afisari

Premierul Victor Ponta anunță, într-o postare pe Twitter, că a decis să îl propună pe Iulian Matache la șefia Ministerului Transporturilor.

Iulian Matache”În baza deciziei BPN al PSD am hotărât să îl propun pe dl Iulian Matache pentru funcția de ministru al Transporturilor! Îi urez succes!”, a scris Ponta, miercuri, pe Twitter.

Iulian Matache este secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi fost director al Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea.

Matache a fost primul nume vehiculat în PSD ca posibil înlocuitor al lui Ioan Rus la conducerea Ministerului Transporturilor, înainte de nominalizarea lui Fifor.

Acesta a condus Direcţia Dezvoltare din cadrul CJ Vrancea până în mai 2012, când USL a preluat guvernarea, iar el a fost numit atunci secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Ulterior, în martie anul trecut, a fost mutat la Ministerul Transporturilor, tot pe postul de secretar de stat.

Iulian Matache, a cărui soţie este preşedintele Tribunalului Vrancea, este prezentat în presa locală drept un apropiat al preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, la momentul numirii ca secretar de stat, în mai 2012, el mulţumindu-i public lui Oprişan şi spunând că nu ar fi ajuns în această funcţie fără sprijinul, susţinerea şi încrederea lui Oprişan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult